Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen miért volt elég a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen miért volt elég a férfinak csak jó anyagi körülményeket felmutatni egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 09:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
61%
Drága! Ha valóban jó anyagi helyzetben vagy, én leszek a barátnőd😍
2023. nov. 27. 10:25
 12/34 anonim ***** válasza:
57%
9: És melyik kontinens? Magyarországon szerelmi házasságok voltak a XX. században.
2023. nov. 27. 10:29
 13/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm de a gyakoris nőket kerülném. Néha hihetelen, hogy mennyire képesek itt csak azért gyalázni a pasikat csak azért mert nem kérnek a túlsúlyos nőkből vagy mert szerintük a pasi nem elég pénzes.

(Nekem a fizum nettó 720e de tudom ez csak alap az itteni nők szerint és alig lehet megélni ennyiből 😅😅🤭🤭)

2023. nov. 27. 10:48
 14/34 anonim ***** válasza:
83%
13# ez a pénz a golddiggerekhez kevés, normális nő meg nem fog veled leállni a személyiséged miatt. Ez 100 éve is így volt, akkor is voltak agglegények meg vénlányok, akik rondák voltak, és szar személyiségük volt, amin nem segített semennyi pénz.
2023. nov. 27. 10:58
 15/34 A kérdező kommentje:
2023. nov. 27. 10:59
 16/34 anonim ***** válasza:
85%
A "gyakoris nők", akiknek a 720e az átlag fizu, az kb 2-3 renitens, nem is kizárt, hogy férfitroll... a többsége a női válaszolóknak messze nem állítja ezt.,
2023. nov. 27. 11:01
 17/34 anonim ***** válasza:
79%

"itt csak azért gyalázni a pasikat csak azért mert nem kérnek a túlsúlyos nőkből"

Miről is szól a kérdésed, hülyegyerek? Ja, hogy a nők sem kérnek a hájas pasikbol. Szerencsére a penzedre meg nem vagyunk rászorulva.

2023. nov. 27. 11:08
 18/34 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy nem szoktak gyalázni férfiakat, akik kulturáltan megmondják, hogy nem vonzzák őket a túlsúlyos nők. Akkor szokott menni az ellenérzés, amikor kövér, alkoholista f...ok szoktak vekengeni, hogy a nő csak akkor értékes, ha vékony, ő meg azért MEGÉRDEMLI Dobos Evelint / Gigi Hadidot / Sarka Katát 10 évvel ezelőtti verzióban, mert dolgozik és átlag felett keres.
2023. nov. 27. 11:14
 19/34 A kérdező kommentje:

"Miről is szól a kérdésed, hülyegyerek? Ja, hogy a nők sem kérnek a hájas pasikbol. "

Idézd hol írok a súlyomról.

2023. nov. 27. 11:15
 20/34 anonim ***** válasza:
33%

13!

Jajj, ez nagyon kínos, de én többet keresek nálad, így mégsem leszek a barátnőd. Majd ha megugrod a nettó 1,1m-t akkor tudok rajtengedélyt adni.

13 vagyok

2023. nov. 27. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!