Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen miért volt elég a férfinak csak jó anyagi körülményeket felmutatni egy kapcsolathoz?
Köszönöm de a gyakoris nőket kerülném. Néha hihetelen, hogy mennyire képesek itt csak azért gyalázni a pasikat csak azért mert nem kérnek a túlsúlyos nőkből vagy mert szerintük a pasi nem elég pénzes.
(Nekem a fizum nettó 720e de tudom ez csak alap az itteni nők szerint és alig lehet megélni ennyiből 😅😅🤭🤭)
"itt csak azért gyalázni a pasikat csak azért mert nem kérnek a túlsúlyos nőkből"
Miről is szól a kérdésed, hülyegyerek? Ja, hogy a nők sem kérnek a hájas pasikbol. Szerencsére a penzedre meg nem vagyunk rászorulva.
"Miről is szól a kérdésed, hülyegyerek? Ja, hogy a nők sem kérnek a hájas pasikbol. "
Idézd hol írok a súlyomról.
13!
Jajj, ez nagyon kínos, de én többet keresek nálad, így mégsem leszek a barátnőd. Majd ha megugrod a nettó 1,1m-t akkor tudok rajtengedélyt adni.
13 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!