Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világban hol/hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban hol/hogy lehet ismerkedni? (már 30hoz közelebb vagyok mint 20hoz. F)

Figyelt kérdés

Nem sokára a 29. életévemet töltöm. Eléggé nagy lelkiválságba vagyok, mert nem találom a másik felem. Nem tanulók már tovább, így iskola kilőve. Munkahelyemen férfi többlet van, így ott sincs túl sok lehetőségem. Szórakozóhelyek/kocsmák sajnos nem az én világom. Meg ott is sok a férfitöbblet, meg nem lehet tudni ki foglalt és ki nem.

Utcán/tömegközlekedésen pedig nem megyek csak úgy oda ismeretlenekhez, mert eléggé felszínes dolog ismeretlen nőket leszólítani, akiknek csak a külsőértékeit látom. :D

Tinder meg társai pedig annyira nem jön be, mert sokan lefelejtik a bemutatkozást, aztán kicsit nehéz úgy kommunikációt indítani. Ha még is sikerül, akkor kép alapján azaz ha látok a profilján olyan fényképet, ami érdekes úgy probálok meg kommunikációt indítani, esetleg pár sablon kérdést bedobok(hobbi, munka, jobbra húzásom oka stb.). De azt vettem észre, hogy az utóbbi időkben már ez se válik be. 1-2 lánnyal elbeszélgetek, de utána ellaposodik a beszélgetés, vannak olyanok akik pedig egy szavas válaszokat írnak, vissza se kérdeznek. Sokszor a válaszok után próbálom kifejteni az egészet, de ezeket is egy szavas válaszokkal leütik. Így pedig eléggé nehéz kommunikálni. :D

Segítség kérés okán született meg ez a kérdés is. Mit rontok el, illetve hol kéne ismerkednem? :)

2023. nov. 27. 00:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát ja, általába érzésmentes vagyok a legtöbb nő felé, mert igyekszem kielemezni milyen a tényleges természetük, valódi szándékuk. És mivel sajnos tényleg nem sok olyan nővel szoktam találkozni akiben látok lehetőséget, vagy valami miatt nem adott, nem érzek sokmindent feléjük mert nem vagyok marha. De amúgy akinek meg egyenesen tökéletes a mentalitása azzal meg mindig elb4szok valamit :D
2023. nov. 27. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!