Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világban hol/hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban hol/hogy lehet ismerkedni? (már 30hoz közelebb vagyok mint 20hoz. F)

Figyelt kérdés

Nem sokára a 29. életévemet töltöm. Eléggé nagy lelkiválságba vagyok, mert nem találom a másik felem. Nem tanulók már tovább, így iskola kilőve. Munkahelyemen férfi többlet van, így ott sincs túl sok lehetőségem. Szórakozóhelyek/kocsmák sajnos nem az én világom. Meg ott is sok a férfitöbblet, meg nem lehet tudni ki foglalt és ki nem.

Utcán/tömegközlekedésen pedig nem megyek csak úgy oda ismeretlenekhez, mert eléggé felszínes dolog ismeretlen nőket leszólítani, akiknek csak a külsőértékeit látom. :D

Tinder meg társai pedig annyira nem jön be, mert sokan lefelejtik a bemutatkozást, aztán kicsit nehéz úgy kommunikációt indítani. Ha még is sikerül, akkor kép alapján azaz ha látok a profilján olyan fényképet, ami érdekes úgy probálok meg kommunikációt indítani, esetleg pár sablon kérdést bedobok(hobbi, munka, jobbra húzásom oka stb.). De azt vettem észre, hogy az utóbbi időkben már ez se válik be. 1-2 lánnyal elbeszélgetek, de utána ellaposodik a beszélgetés, vannak olyanok akik pedig egy szavas válaszokat írnak, vissza se kérdeznek. Sokszor a válaszok után próbálom kifejteni az egészet, de ezeket is egy szavas válaszokkal leütik. Így pedig eléggé nehéz kommunikálni. :D

Segítség kérés okán született meg ez a kérdés is. Mit rontok el, illetve hol kéne ismerkednem? :)

2023. nov. 27. 00:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

“mert nem találom a másik felem”

Mar onmagadban egesz vagy. Nem vagy fel ember. Ha ilyenekre rajonnenek az emberek, nem lennenek lelkivalsagban emiatt. Nem keresnek a “masik feluket”. Ezaltal konnyebben is kapcsolodnanak masokhoz.

2023. nov. 27. 01:01
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

1-esnek igaza van.

Engem annyira nem erint,hogy legyen parkapcsolatom igazabol, de neha maganyos vagyok azert, foleg kulfoldon.

De igazabol meg fiatal vagyok (20) szoval boven raerek komolyabb kapcsolatra. Eddig a leghosszabb talan 4 honap lehetett es az is csak 1-2 honapig volt jo.

Igazabol kapcsolatra valogatos vagyok, de nem egyszer fordult mar elo hogy gondosan kivalasztottam a legrosszabbat.

Alapbol nehezen bizok meg az emberekben, sot teljesen senkiben, mert tudom, hogy az eletem soran csak magamra szamithatok. Szerelmes nem is voltam meg amugy.

2023. nov. 27. 01:27
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

"Mit rontok el, illetve hol kéne ismerkednem?"

Mondjuk nagyjából azt rontod el, hogy kizársz minden lehetőséget a párkapcsolat keresés terén és várod a csodát mint a sültgalambot... ahelyett hogy tennél az ügy érdekében, hogy találj párt magadnak csak sorolod a kifogásokat hogy hol miért nem ismerkedsz. Amivel szintén nincs gond, mert ember válogatja, hogy mit csinál, na de ha ennyire magasak a sztenderdjeid akkor ne legyél "lelki válságban" vagy pedig vegyél vissza az arcból és kezdjél egy lealacsonyodni olyan szintre, hogy elmész egy szórakozóhelyre / társasági helyre ismerkedni vagy használd az internetes társkeresőket...

2023. nov. 27. 02:06
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

Nem kell mindenáron párkapcsolatot keresned! (Én is itt rontottam el a húszas éveimben.) Nő létemre.

Felesleges hajszolni mindenáron és kizárólag az érzéki örömöket. Megszentelt férfi-nő barátság is létezik, akivel akár közös vállalkozásba is kezdhetsz. (Nem csak babaprojektre gondoltam!)

Én egyházi körökben találtam meg ÉLETHÍVATÁS kérdésekre a választ. Amíg tart a "tanév" (szeptembertől májusig, mint az iskolákban,) addig mindig találhatsz csoportokat.

Merrefelé laksz az országban? Nincsenek művelődési házak, könyvtárak? Tanfolyamok? Nem szeretnéd továbbképezni magad esetleg?

Most nincs COVID zárlat, tehát tudsz közösségekbe járni. (Ha találsz valamilyen pártfogolni való jó ügyet, akkor HIVATALOSAN ügyvédet is fogadhatsz. Legyen persze női ügyvéd. Ők sem mindig szigorúak szerintem.)

2023. nov. 27. 03:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A Tinder 70%-ban egó növelésre, 30%-ban alkalmi szexpartner keresésre használják.

Nézz inkább társkereső oldalakat, oda tényleg célzottan járnak.

Jó szűrő a fizetős oldal, aki fizet érte az komolyan gondolja a keresést.

2023. nov. 27. 04:05
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
Ha nem nézel ki jól, akkor sehol és sehogy.
2023. nov. 27. 07:59
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Neten ilyen helyesirassal labdaba sem rugsz. Eloben kell probalkozni. Ha ennyire fontos neked a kerdes, akkor valts varost, munkahelyet stb. Ha nem, akkor meg engedd el a temat.
2023. nov. 27. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
28%

Férfiként sehol. Interneten már 20x annyi a férfi társkereső mint a női :D

Élőben meg nincs ismerkedés gyakorlatilag, szórakozóhelyeken csak férfiak vannak és szinte csak külföldiek. A mai világban a nők kezdeményeznek inkább, ha bejössz egy csajnak akkor az kezdeményezni fog, ha nem akkor nem lesz csajod.

2023. nov. 27. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Azert az megnyugtat, hogy nekem nem kell ilyen magyarazatokkal eloallni, hogy miert nincs nom.

Az oké, hogy normális és hosszú párkapcsolatom nem volt , de ismerkedni tudok. A tinderen tenyleg sok no csak ego boostol, szanalmas, de ezzel nem kell foglalkozni. Amugy a Badoo jobb, de az is b4szas kereso inkabb, arra nekem jo volt sokszor.

Szorakozohelyen lehet ismerkedni azert, es a legtobb helyen nem sokkal tobb ferfi van mint no.

Egyebkent kulon kapcsolatot keresni marha ertelmetlen. Tanulja meg mindenki elvezni az eletet anelkul hogy egy masik szemelyhez kotne a boldogsagot.

Nyilvan en sem zarkoznek el egy kapcsolattol, ha talalkoznek olyan novel akivel el is tudnam kepzelni. De szerintem egyreszt raerek masreszt nem surun talalkozok olyan novel akiben annyira megfog valami, vagy annyira szimpatikus az ertekrendje, hogy el tudnek vele kepzelni barmi komolyabbat.

2023. nov. 27. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés .
2023. nov. 27. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!