Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy manapság Budapesten a csajok brutálisan nem járnak szórakozóhelyekre, meg sehova ismerkedni?
*csinos nő, aki nem akar ronda pasit, létezik* 23-as válaszoló: fúj micsoda hárpia vagy, kinek kéne ilyen nő, szánalom, egyedül fogsz meghalni…
És még én vagyok a kibírhatatlan személyiségű xD Önkritika lvl 1000 nálad. Amúgy meg ha neked jó egy átlagos kedves nő, akkor most mit vergődsz itt? Úgysem fogjuk keresztezni egymás útját, mert nekem nem vagy perspektíva. Ne aggódj xd
Ne ikszdézz itt nekem, hány éves vagy, 12?
A te #15-öd volt az igazi vergődés, szerintem olvasd vissza néha saját magad.
Remélem is, mert semmi pénzért nem kellene ilyen szánalmas lény, kerülj el messziről, köszi.
Hol van a férj, család, gyerekek? Addig egy nulla vagy, ahogy mondtam, lábat tárogatni nem nehéz.
Érvelési képességed kimerül a személyes sértegetésben, és szalmabábozásban.
Ha szeretnél megtanulni érdemben vitatkozni, ajánlom figyelmedbe:
25. Férj, család, gyerekek???
Tehát ha a nő nem áll rabszolgának, akkor semmit sem ér??? Már értem, hogy miért egyre több a szingli nő, aki egyiket sem akarja.
27. Semmi garancia nincs arra, hogy egy nő ezektől a dolgoktól lesz boldog.
És lehet, hogy újat mondok, de sokan meg is bánják, hogy férjhez mennek/gyereket vállalnak.
32
Te hány éves vagy?
Hány évesen nősültél meg, és hány gyereked van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!