Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy manapság Budapesten a csajok brutálisan nem járnak szórakozóhelyekre, meg sehova ismerkedni?
Kérdező, már megint te?
Gondoltam rád múlthét péntek este 11kor az Astorián, amikor egy csávó utcazenélt az aluljáróban és egy csapat csaj ott hujjogott neki mert valami ismert számot nyomott épp.
Mentünk haverokkal a Pestipipibe kajálni, szóval végigmentünk a Deákig. Fullon van az egész, rrrengeteg fiatal (magyar) csaj, jellemzően 2-10 fős társaságokban.
Bementünk a kajáldába, ott is épp 2 vagy 3 nagyobb társaság tömte a majmot, kb a felük csaj.
Te hol a francban jársz, hogy nem találsz a pesti bulinegyedekben csajokat?
"mindenhol csak férfi tömegek, nők sehol "
Nem csak gondolatban kéne kimozdulni, hane a valóságban is.
En par eve hetvegente 1-2 alkalommal mentem mikor egyetemista voltam, aztan lett diploma meg elmelyultek a baratsagok es mindig hazibuli volt valakinel, legutoljara valamikor ev elejen voltam a fogasba, egy remalom volt. De hogy konkretan miert nem megyek: hangos, szar zene, ismeretlen emberek, tomeg, mig ezzel ellentetben otthon olcso a pia, olyan a zene amilyet akarok, es mindenkit ismerek.
24N
8.
Hát igen, ismeretlenekkel nem lehet ismerkedni...
WTF?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!