Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy manapság Budapesten a csajok brutálisan nem járnak szórakozóhelyekre, meg sehova ismerkedni?

Figyelt kérdés
Akárhova megy az ember abban a városban, mindenhol csak férfi tömegek, nők sehol csak elszórva és alacsony százalék arányban.
2023. nov. 26. 00:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
4%
Otthon vannak, kamera előtt, megy a chaturbate meg onlyfans.
2023. nov. 26. 05:12
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
10 maga a szorakozó hely lett szar! Mit nem értesz. A kutyának nincs kedve menni.
2023. nov. 26. 06:36
 13/34 anonim ***** válasza:
94%

Szórakozóhelyen nem találsz többet a berúgott pasiknál, vagy még ha nem is azok akkor is biztos hogy csak arra az estére keresnek valakit.

Értelmes kapcsolatot jobb máshol keresni

2023. nov. 26. 07:24
 14/34 anonim ***** válasza:
83%
Hagyjuk már, én szoktam járni szórakozóhelyre és azért mindegyikben megfordul párszáz csaj is egy este alatt. Ha egyet sem tudsz fogni, annak hidd el, nem a pasitöbblet az oka, hanem hogy túl válogatós vagy. Jó példa erre, hogy én elég csinos nő vagyok és hozzám odajön vagy 10 pasi egy este alatt, a vonzóbbakkal (sportos, jóképű) szokott lenni kaland is vagy randizgatás, a túlsúlyos vagy ronda próbálkozókat elküldöm a francba, nem is értem, az ilyenek mit gondolnak, hogy odamennek egy sportos vékony formás lányhoz, mégis mire számítanak. Ellenben a kevésbé vonzó, de még mindig legalább átlagos barátnőmhöz szinte soha senki nem megy oda! Érted, még a ronda pasik is a jó nőknél próbálkoznak, aztán csodálkoznak, hogy le vannak koptatva. Saját szinteteken próbálkozzatok és lesz sikeretek.
2023. nov. 26. 07:55
 15/34 anonim ***** válasza:
15%

15:

Uh. Rettentően visszataszító a személyiséged, az alapján amiket írtál.

És elképesztően felszínes, sekélyes vagy.

Miért kell bárkit is elküldeni a francba? Udvariasan is vissza lehet utasítani, nem?

Tudod, attól még hogy jó vagy kalandra, alkalmira, nem jelenti azt hogy az a te szinted. A te szinted az, akit hosszú távon képes vagy megtartani, aki valóban el akar köteleződni melletted. Csak ahhoz picit több kell, mint hogy hú de csinos formás vékony vagyok...

Nekem 1000x jobban kellene az átlagos nő, aki kedves, van benne alázat, nem olyan beképzelt arrogáns mint te.

Persze, tudom erre kb. az a válaszod hogy biztosan ronda és túlsúlyos vagyok - egyik sem, csak hogy megelőlegezzem.

2023. nov. 26. 08:17
 16/34 anonim ***** válasza:
93%

#16 pont nem érdekel, mit gondolsz rólam, nem is ismersz. Szerinted kit érdekel egy fontoskodó vadidegen véleménye. Azon meg lépj már túl így közel 2024-hez, hogy ha egy nő kalandozik, akkor “arra jó”. Az nem futott át az agyadon, hogy épp csak arra vágyik, semmi komolyabbra? Tudod már szabad világban élünk mi is, jó reggelt…

Ettől még ugyanazt tudom tanácsolni a kérdezőnek, nem a jó nőknél kéne próbálkoznia, ha nem jó pasi, és akkor talán nagyobb sikere lesz. Ennyi a nagy titok.

2023. nov. 26. 08:26
 17/34 anonim ***** válasza:
3%

17:

Látod, érvelni sem tudsz, mondjuk egy nőtől nem is várok fantasztikus logikai képességeket.

A véleményem pont annyira 'fontoskodó' mint a te hozzászólásaid... :)

Igen, szabad világ, nem mondtam egy szóval sem, hogy mit csinálj. Csupán vállald a következményeit. Például, ha fűvel fával összefekszel, nem fog értelmes férfi komolyan venni, családalapításra.

Én azt mondtam, hogy attól még hogy odajönnek hozzád kalandra, alkalmira, az nem jelenti azt, hogy az a jóképű/sportos/vonzó férfi hosszútávút is akarna tőled. Pedig az a valós szinted, aki elköteleződést is nyújt! Lábat széttárni minden nő tud, az nem sokat jelent.

Tudom, most nagyon el van szállva az egód, fenn hordod az orrod, mert úgy érzed csinos, vékony vagy, és mindenhonnan kapod a férfi figyelmet. De nézzük majd meg hol leszel 10-15 év múlva, mikor az állítólagos szépséged elhalványul. Egyedül, magányosan, gyermektelenül, a macskáiddal. Amikor már rád sem hederít senki, mert van nálad csinosabb, fiatalabb. Akkor talán leesik majd, hogy inkább egy rendes férfit kellett volna szerezni és magadhoz láncolni, családalapításra, mintsem értelmetlenül fszkörhintázni ami nem vezet sehová.

Best of luck.

2023. nov. 26. 08:47
 18/34 anonim ***** válasza:
92%
#18 elhiszed nekem, hogy a kutyát nem érdekli, mit gondolsz az én életemről? Eldönthetem magamtól, hogy fszkörhintázni vagy gyereket nevelni van-e épp kedvem vagy előtte írásos engedélyt kell tőled kérni? Örülök, hogy annyira a szíveden viseled a sorsomat, hogy regényeket írsz róla, de hidd el, nagyon magasról leszrom :( Ne hari🤣
2023. nov. 26. 09:02
 19/34 anonim ***** válasza:
3%

Mondtam már, hogy nem tudsz érvelni, ne erőltesd, csak magadból csinálsz hülyét.

Folyamatosan írogatsz itt, pont annyira érdekel téged.

Te akartad megmondani a frankót, hogy ki kihez mehet oda ismerkedni egy szórakozóhelyen (vagy bárhol). Vagy ki kinek a szintje. Ők kérjenek tőled írásos engedélyt?

Az meg eszedbe sem jutott gondolom, hogy például egy átlagos férfi lehet éppen nem a kinézetével akar bárkit elkápráztatni, mert nem a feminin oldalát fejleszti... Lehet, hogy kiemelkedően ügyes xyz területen, lehet, hogy kibszott jó humora van, stb.

Sajnálni tudlak csak, elég szánalmas hogy ilyen elképesztően üres vagy belül, az egyetlen ami életben tart, hogy milyen csinos vékony vagy - állítólag - de ez el fog múlni idővel, aztán marad a végeláthatatlan űr.

2023. nov. 26. 09:12
 20/34 anonim ***** válasza:
5%
15# Kineveted és durván elhajtod az alacsony pasikat is?
2023. nov. 26. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!