Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak hogyhogy nem unják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak hogyhogy nem unják már az internetes ismerkedést?

Figyelt kérdés
Sok férfi töretlenül próbálkozik irogat nőknek de egyszerűen hogy bírják ezt nem unalmas? én egy hét után meguntam hogy állandóan kérdezősködni hogy hol laksz.. Mit dolgozol.. Mi a hobbid ...és még társai valahogy már unalmas elegem van..
2023. nov. 25. 14:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
Hát ja. De hát ha egyszer élőben nincs ismerkedési lehetőség... Marad a net.
2023. nov. 25. 15:14
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg jobb szerintetek egy megtűrt ember farkát szopni, mint egyedül tévézni, zenét hallgatni, táncolni, főzni, olvasni, rejtvényt fejteni, edzeni, masztizni?
2023. nov. 25. 15:23
 13/23 anonim ***** válasza:
10: Biztos van, akinek ezerszer jobb. Egy rossz kapcsolatnál is jobb persze. De teljesen normális egy jó kapcsolódásra vágyni, és keresni is azt, ha már nincs akkora szerencsénk, hogy véletlenül betoppanjon az életünkbe. Nem mindenki él olyan életet, hogy ez megtörténhessen vele. Boltban, gyógyszertárban stb. nem fog jönni.
2023. nov. 25. 15:24
 14/23 anonim ***** válasza:

Sok ezer lánnyal beszéltem online ,meg lehet szokni.

Benyomsz valami zenét , és a végére igazi recska bajnokká válsz.

2023. nov. 25. 15:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"De teljesen normális egy jó kapcsolódásra vágyni"

Igen, ez normális. Ami nem normális, hogy az emberek az elvárásaikhoz akarják igazítani a másikat, nem pedig olyat keresnek, aki megfelel nekik.

2023. nov. 25. 15:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem nőkènt is csak erre van lehetőségem, igen néha utálom és unom de megyek tovább és csinálom :) tényleg ahogy írtàk egyedül sem jó… és tenni kell azért, hogy jobb legyen.
2023. nov. 25. 16:19
 17/23 anonim ***** válasza:
#7 felőlem viheted
2023. nov. 25. 16:27
 18/23 anonim ***** válasza:

Már nekem se kell, nagyon unalmas nőnek néz ki. Inkább egyedül maradnék. Ezerszer jobb.

2023. nov. 25. 16:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon untam már a vége felé. Szinte csak jelölgettem, kéthavonta egy beszélgetés, ha összejött. Aztán fél évente egy randi...

Rájöttem idővel, hogy ezt úgy kell csinálni az én koromban (40+) hogy 100km-es körzetben az összes valahogy kinéző nőre, akinek nem eszelős a tekintete, rá kell írogatni a létező összes platformon. Ilyen ipari társkereső üzemmódban, vagy hogy. Aztán összefésülni a randikat, hétvégén gumit a zsebbe, kocsiba be, és hagy szóljon.

Nekem ehhez sajnos nincs türelmem, inkább felültem a motorra és csináltam egy rövid túrát egyedül, vagy elmentem a gyerekkel pecázni.

Még szerencse, hogy lett párom és kiregelhettem az összes oldalról.

2023. nov. 25. 17:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer-kétszer meguntam az ismerkedést és elmentem a Morrison's 2-be, Könyvtár Klubba (ami amúgy egy bölcsész hely) és CSAK palik voltak.

Szerinted? Na vajon miért nem unom a netes ismerkedést?

Igaz hogy neten sincs sok nő, de legalább van valamennyi.

2023. nov. 25. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!