Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogyhogy nem unják már az internetes ismerkedést?
Sok ezer lánnyal beszéltem online ,meg lehet szokni.
Benyomsz valami zenét , és a végére igazi recska bajnokká válsz.
"De teljesen normális egy jó kapcsolódásra vágyni"
Igen, ez normális. Ami nem normális, hogy az emberek az elvárásaikhoz akarják igazítani a másikat, nem pedig olyat keresnek, aki megfelel nekik.
Már nekem se kell, nagyon unalmas nőnek néz ki. Inkább egyedül maradnék. Ezerszer jobb.
Én nagyon untam már a vége felé. Szinte csak jelölgettem, kéthavonta egy beszélgetés, ha összejött. Aztán fél évente egy randi...
Rájöttem idővel, hogy ezt úgy kell csinálni az én koromban (40+) hogy 100km-es körzetben az összes valahogy kinéző nőre, akinek nem eszelős a tekintete, rá kell írogatni a létező összes platformon. Ilyen ipari társkereső üzemmódban, vagy hogy. Aztán összefésülni a randikat, hétvégén gumit a zsebbe, kocsiba be, és hagy szóljon.
Nekem ehhez sajnos nincs türelmem, inkább felültem a motorra és csináltam egy rövid túrát egyedül, vagy elmentem a gyerekkel pecázni.
Még szerencse, hogy lett párom és kiregelhettem az összes oldalról.
Én egyszer-kétszer meguntam az ismerkedést és elmentem a Morrison's 2-be, Könyvtár Klubba (ami amúgy egy bölcsész hely) és CSAK palik voltak.
Szerinted? Na vajon miért nem unom a netes ismerkedést?
Igaz hogy neten sincs sok nő, de legalább van valamennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!