Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 10-15 évvel idősebb nők akarnak kapcsolatot velem?
Figyelt kérdés
Amióta 41 lettem azóta az 50-57 éves nők találnak meg engem a társkeresőn. Egy 35 éves nő miért nem akar velem kapcsolatot? Mert ők még szebbek és válogathatnak?
Azt leszögezném, hogy kb. 30 évesnek nézek ki. Mindig fiatalabbnak néztem ki.
(41 F)
2023. nov. 25. 09:40
11/13 anonim válasza:
5. Akkor menj prostihoz, ne verj át senkit.
13/13 A kérdező kommentje:
11. Nem megyek prostihoz, mert én ingyen akarok szexet. De nem fogok én sétálgatni stb. Én lehetőleg első randin ágyba akarom vinni a nőket.
2023. nov. 26. 16:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!