Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder vajon miért szinte csak egy típusú srácokat dob fel nekem?
Kb 80-90%-ban olyan pasikat, akik amúgy nagyon jól néznek ki, tipikus ilyen magas, kigyúrt, stb, és legnagyobb része külföldi is (lehet amúgy ez azért van, mert Budapest belvárosában lakom), amivel önmagában nem lenne probléma, csak ők ugye általában nem itt élnek, és akikkel régebben randiztam, ők is mindig elmentek. Akik meg magyarok, azokkal meg sok esetben semmit nem lehet kezdeni, mert annyira futja náluk a kommunikáció, hogy menjek át a lakásukba... Amúgy sem mennék fel csak úgy egy idegenhez, meg nekem ez amúgy is nagyon gáz, hogy csak azért, mert jó pasi, már ettől önmagában legyek elájulva..
Ha meg néha matchelek látszólag normálisabb srácokkal, velük meg az szokott lenni a baj, hogy túlságosan rám akaszkodnak már azonnal, én nem szeretem, ha valaki már egy perc múlva válaszol, meg egész nap írogat, engem ez egyből taszít sajnos.
Én lassabban szeretnék ismerkedni valakivel, csak megismerni egymást az elején, aztán majd alakul, mi lesz belőle, csak kaland, vagy ha annyira összeillunk esetleg, akkor több is.
De olyan, mintha manapság senki nem gondolkodna így..
6. Ahogy a 8as is írja, ha nem akarsz csetelni, akkor ezt írd ki a profilodra.
A legtőbb nő egyébként olyan mint a 8as, hogy 1-2 hétig beszélgetni kell vele, és csak aztán mehet a randi meghívás.
Nem értem. Nem akasz beszélgetni, nem akarsz baxni. Zavar, ha egyből visszaír? Hát akkor minek húztad jobbra?
Mit akarsz, drága szép virágszál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!