Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni, hogy a pasi is komolyan gondolja, ne csak egy újabb nő legyek az életében?
Te saját magad áldozata vagy! Ha én nő lennék, egyáltalán nem látnék férfinak egy olyan személyt, aki azzal jön hogy ő csak kalandokat keres, hogy ő mennyire sármos és mindenkit megkap. A megnyílás egy akkora kamu bullshit a mai világban. Ugyan már, te még hiszel az ilyenben?
Gyere, beszélgess velem, garantálom hogy lehozom azt a szintet amit a "pasid" tud, sőt megígérem hogy ráteszek még 5 lapáttal. Nyugi, házas vagyok, nem mennék félre, az ötletem csak a játék kedvéért volt.
Neked a külseje tetszik, szexuálisan vonzódsz hozzá, a többit meg hozzáteszed. Már most alárendelted magad. Szerinted milyen kapcsolat lenne ebből? Ő mint a nők bálványa majd biztosan azon fog töprengeni, hogy hogyan legyen egyenrangú veled! Persze, persze, izgatod a fantáziáját, aztán odadobod magad neki. Bár, téged is csak a pasi teste érdekel, csak ezt nem is akarod még magadnak sem bevallani.
Nevetséges az is, hogy úgy adod elő azt is, hogy 3. találkozón még nem szexeltél vele. Kellett volna? Ha meg van kedved alárendeltként benne lenni egy kapcsolatban, akkor hajrá, támogatlak!
Írhatunk itt bármit, cicám, a helyzet az, hogy te ezt már eldöntötted, a sorsotok már meg van pecsételve. De azért én is leírom.
Alig várod, hogy szétrakhasd neki a lábad, ciripel a nunid nagyon, tocsogsz már odalent. Ennyit tesz a szexuális vonzalom, férfiaknál és nőknél is elvesz minden észt. Az igazság az, hogy ahogy az önmagára büszke 40 éves macsód megy a farka után, úgy mész te a saját cuncogód után. Csak mivel nőből vagy, képes vagy ezt becsomagolni mindenféle romantikus maszlagba, racionalizálsz és azt hiszed, hogy majd a te kedvedért fog megváltozni. 🤭 Lárifári!
Figyelj! Az igazság az, hogy most van fél millám arra, hogy ez a dolog nem fog összejönni olyan formában, ahogy te azt szeretnéd. Olyan 95% a valószínűsége, hogy nyernék.
Ezek a fickók imádják a kihívásokat, feszegetik a "határaikat", szeretik ha egy nő kéreti magát, akár évekig (!) is képesek ostromolni egy bizonyos nőt. Nem is az eredmény számít nekik, hanem maga a vadászat. Elárulom: amint szétteszed neki a lábad (amit olyannyira szeretnél megtenni,oh te szegény!) el fogja veszíteni az érdeklődését irántad.
Amit javaslok: húzd az agyát, amíg bírod ép ésszel megállni a dolgot, aztán lesz egy fergeteges szex és onnantól elindul a lejtmenet. Ez a garantált nyeremény, ennyi amit biztosan meg fogsz kapni, ha részt veszel a játékban. Ha ezt elfogadod, akkor nem sérülsz.
A többit pedig fogd fel amolyan bónusz esélyként, mégpedig hogy részt vehetsz a főnyeremény sorsolásán, és ha téged húznak ki a tucatnyi jelölt közül, akkor talán (sajnos csak talán) boldogan éltek amíg meg nem haltok.
Ha ezt így fogod fel, játékosan, ahogy ő is, akkor rendben leszel, nem fogsz nagyon sérülni.
Ellenkező esetben viszont sajnos sírás lesz a vége. 🤷
Csak azokat nem mindja el.élete szerelmével is mekkora köcsög volt, mennyiszer csalta🤣
Meg ő is az a tipus akkor akinek az a nagyszerelme akit el se ér csak onkine lesheti. Aki meg kéznél van az mindig sz.r. de amikor otthagyják akkor csak az istenno.
Beteg ember az ilyen. Kapcsolatban nem véletlenul működésképtelen. kapuzárásos sz.r.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!