Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeknek az embereknek a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeknek az embereknek a szép személyiségük miatt volt mindig kapcsolata?

Figyelt kérdés
Akik iskolás koromban bántalmaztak azoknak gyerekkoruktól kezdve van, felnőttként sem változtak semmit. Ők a szép személyiségük miatt érdemlik ezt? Szerintem egyik oka lehet hogy a halo effect az ő javukra játszik a külsejük miatt, vagy az hogy más férfiak feletti dominancia nagyon vonzó és mások taposását jutalmazza az élet. Esetleg az hogy senki nem azt kapja amit érdemel hanem amit megszerez magának?
2023. nov. 23. 22:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%

Nyilvánvalóan nem a szép személyiségük miatt, amit tulajdonképpen meg is válaszoltál.

Amit kihagytál, az a traumakötés. A bántalmazók zseniálisan értenek ahhoz, hogyan tartsák traumakötésben az áldozataikat. Ezért nem hagyják el őket, és nem a szép személyiségük miatt.

2023. nov. 23. 22:48
 2/16 A kérdező kommentje:
Emlékszem hogy egyszer beállítottak élő bójának tesiórán engem meg pár gyereket hogy körbe fussanak minket. Az egyik taknyot aki bántalmazott.. nem is tudom mit csináltam vele de annyira emlékszem hogy fulladozot meg hullottak a könnyei miközben vöröslöt a feje. Külön vicces hogy semmit nem kaptam érte ahogy emlékszem. Mintha az univerzum a gonoszkodást jutalmazná.
2023. nov. 23. 22:50
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem tudom, akik az én kölyökkoromban kis szekálós f_szkalapok voltak, azokból teljesen átlagos felnőtt lett. Szóval ezeket "kinövik", nem igaz, hogy felnőtt korukra nem változnak. Aki meg esetleg mégis olyan marad, az úgyis börtönben végzi.
2023. nov. 23. 23:10
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom mi lett azokkal, akik általánosban piszáltak, bántottak. Anyukám sose hitte el, tanárok meg jól tudták mi történik, de semmit nem tettek.

Amit én tehetek, hogy itthon a kisfiamat megtanítom arra, hogy ne bántson senkit, segítsen az elesetteken, viszont ne is hagyja magát.

Szerintem azért szerették őket, mert más társaságban vagy otthon meg kisangyalként viselkedtek...

2023. nov. 23. 23:13
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

"kap"? "érdemli"? "Jutalmazza az élet"?

Jószág, a karma egy kalap sz*rt sem ér, azod van amit megszerze, elérsz.

2023. nov. 23. 23:14
 6/16 anonim ***** válasza:
4%
4-es vagyok: még eszembe jutott, hogy a legtöbb agresszív szekáló lecsúszott családból jött (gondolom agressziót láttak otthon is), a lányoknak meg tetszettek a rosszfiúk...
2023. nov. 23. 23:15
 7/16 A kérdező kommentje:
Ez az, szerintem ha Eliot Rodger incel helyett csajozógép lett volna akkor is valami alja dolgot csinált volna azzal a mentalitással amivel rendelkezett. Ted Bundy sok nőtt fel tudott szedni, tán megérdemelte őket? Ugye..
2023. nov. 23. 23:25
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
Javaslom, ahelyett, hogy másoknak rosszat kívánsz (ezzel lesüllyedve a szintjükre), tegyêl a magad boldogságáért
2023. nov. 23. 23:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi tenne boldoggá, mostanság az edzésben találtam némi célt, bár nincsenek élsportolói ambícióim. Egy jobban fizető állást jó lenne találni természetesen.
2023. nov. 23. 23:32
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Egy dolog biztos, mármint az én esetemben egészen biztos....hogy soha nem kapják vissza amit tettek, nincs olyan, hogy meglátod ő is visszakapja majd az élettől...
2023. nov. 24. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!