Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem valami jóképű, de szép arcú lányt szeretne, mi ezzel a probléma?
Vannak emberek, akik kevésbé nézik a küllemet, vannak akik közepesen, vannak akik eléggé, de vannak olyanok, akik egyáltalán nem. Amikor ezt az oldalt olvasom néha unalmamban, sokszor feltünik nekem, hogy itt az emberek mennyire intoleránsak, okoskódóak. "Miért nem a saját súlycsoportjában kezd ismerkedni?" "Miért nem gyúrsz?" "Miért nem vagy gazdag vállalkozó bömössel?" sorolhatnám még. Ezek a tipikus fehér heteroszexuális férfi megnyílvánulások, keresztényben nem vagyok biztos.
Vannak emberek, akik nem születtek jóképűnek, nehezen fogynak le, vagy nehezen híznak. Általában nem azért keres partnert, mert villogni akar vele, hanem szeretne magának egy társat, és szeretne vonzódni hozzá. Oké lehet nehezebben talál egy vonzó nőt egy kevésbé jóképű férfi, de miért bűn az, ha szép nőt szeretne? Meg is fordíthatnám ezt. Miért bűn az, ha egy kevésbé szép nő jóképű férfira vágyik? Vannak emberek, akiknek kevésbé fontos a küllem, és vannak olyanok is, akiknek csak a személyiség számít ilyenek a pánszexuálisok. Ha egy pánszexuális visszautasít az csakis amiatt van, mert személyiségileg nem tartja vonzónak a másikat. Sokkal fájdalmasabb az, ha valakit a külseje miatt kosaraznak ki, mert sokszor nem tehet az illető arról, hogy nem egy szépség, de attól még szerintem nem kéne okoskodni, hogy akkor vonzódjon a saját szintjén. Miért kéne? Legyen olyan partnere akit nem tart vonzónak? Verje át a másikat, csak azért, mert legyen valakije? Keressen olyat akinek kevésbé fontos a külső és inkább a személyiséget nézi. Ennyi az egész!

"Ha te mégis ilyen nőre varsz sok szerencsét, ezert kell sok zsozso, hogy legyen valami vonzo a hapiban."
Na ez egy tipikus fehér heteroszexuális hozzáállás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!