Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Odaadjátok másnak is a Tinder profilotokat?
Egy barátnőm akarta használni, de ő kapcsolatban van, csak azért, hogy nézegesse a pasikat. Én nem akartam odaadni neki, mert én kapcsolatot keresek és nem akarom, hogy elhasználja a lájkjaimat, meg balra húzzon olyat, aki nekem esetleg nagyon bejönne, de neki nem. Az már más kérdés, hogy én nem akarnám nézegetni se a férfiakat, ha lenne kapcsolatom. De másik barátnőm is azt mondta hogy ő is csinált már ilyet hogy máséból húzogatott.
Ti hogy vagytok ezzel?
Nyilvánvalóan azok adják oda, akik csak huzogatni vannak fent, nem tényleges ismerkedési szándékkal
Ugyebár a tinderezők 72%-a sose találkozott senkivel, szóval sajnos elég sokan csak a "helyet foglalják"
Nekem is odaadta egyszer az egyik barátnőm. Szerintem már kicsit bele volt fáradva, és nem nagyon érdekelte, hogy kit merre húzok. Azt mondta, rám bízza.
Én húzogattam. Jobbra húztam egy férfit. Azóta házasok és kisbabájuk született.
Szóval..nagyon szívesen, örömmel segítettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!