Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már próbálta a Tindert: szerintetek igazak az alábbi cikkben írtak?
"És ekkor vált világossá, hogy a Tinder nevű párkeresőnek nem célja és érdeke, hogy párt találj vele."
Persze, hogy nem az a célja. Ha mindenki boldogan megtalálná a társát, akkor lelépne a tinderről, és nem fizetne elő mindenféle gold meg bádog csomagokra.
Hu hát ez nem volt rövid
Van egy-két érdekes része, pl a swipeolás kitalálása
Szerintem simán lehet jól használni, csak ki kell szűrni sok embert.
Soha nem fizettem érte, 3szor voltam fent, összesen kb 10 hónapig, 14 lánnyal randiztam, volt egyéjszakás, szexkapcsolat, komoly kapcsolat, viszont most már úgy érzem nagyon visszaesett a komolysága és nagyon kevés az olyan ember aki tényleg szeretne ismerkedni és nem "csak úgy" fent van. Érdekes ez a szám is hogy a felhasználók 70%-a azt nyilatkozta, hogy soha senkivel nem találkozott. Mostanra ez még több, ebben biztos vagyok
23F
Pedig de. Minek hazudnék itt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!