Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki már próbálta a Tindert:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki már próbálta a Tindert: szerintetek igazak az alábbi cikkben írtak?

Figyelt kérdés
A cikk: [link]

#függőség #Tinder #swipe funkció
2023. nov. 15. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Azért nem másolod be, mert pénzt kapsz a kattintásért?
2023. nov. 15. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"És ekkor vált világossá, hogy a Tinder nevű párkeresőnek nem célja és érdeke, hogy párt találj vele."

Persze, hogy nem az a célja. Ha mindenki boldogan megtalálná a társát, akkor lelépne a tinderről, és nem fizetne elő mindenféle gold meg bádog csomagokra.

2023. nov. 15. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hu hát ez nem volt rövid

Van egy-két érdekes része, pl a swipeolás kitalálása

Szerintem simán lehet jól használni, csak ki kell szűrni sok embert.

Soha nem fizettem érte, 3szor voltam fent, összesen kb 10 hónapig, 14 lánnyal randiztam, volt egyéjszakás, szexkapcsolat, komoly kapcsolat, viszont most már úgy érzem nagyon visszaesett a komolysága és nagyon kevés az olyan ember aki tényleg szeretne ismerkedni és nem "csak úgy" fent van. Érdekes ez a szám is hogy a felhasználók 70%-a azt nyilatkozta, hogy soha senkivel nem találkozott. Mostanra ez még több, ebben biztos vagyok

23F

2023. nov. 15. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
dehogy randiztál te 14 lánnyal :D
2023. nov. 29. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig de. Minek hazudnék itt??

2023. nov. 29. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!