Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder csak Egerben csinálja hogy alig vannak helyi emberek?
Pár embert dob csak fel helyben és azonnal írja hogy növeljem a range-t, és ilyen 50-100 km re lévő embereket ajánl.
Nem akarom elhinni hogy egy 50 ezres városban nem lehet helyi emberekkel találkozni Tinderen.
Én egy 30 ezres városban lakom, de a Tinder itt is halott, 1 délután elfogynak a környékbeli (40km-en belüli emberek) úgy, hogy alig húztam bármerre is valakit.
Budapesten meg amikor fent voltam egy céges ügy miatt egy hetet, 4 lány akart velem randizni azon a héten, én komolyan megfontoltam, hogy ha nem is Budapestre de a környékre felköltözöm.
Egyhazasdengeleg kulson is ezt csinalja....
39F incel
# 3
ebben lehet valami. Eleve azt vettem észre hogy amikor budapestieket néztem, mintha kortól függetlenül feltűnően jobban néznének ki.
Én Badoo Prémiummal láttam, hogy kik lennének nyitottak rám onnan. Ég és föld! Nagyobb mennyiség és kategóriákkal jobb minőség. Ráadásul sokszínű is a felhozatal, találni mindenféle "típusú" embert. Itt ha kiejtem a negyvenes-ötvenes tokás alkeszokat és hasonló lesújtó figurákat, akkor alig marad valaki, és a nagy része annak is egy kaptafa.
2: Nem, a Tinder azt ajánlja neki, hogy csengesse a cash-t és lesznek profilok.
Egyébként Eger még a jobb hely, már csak az utcán szétnézve is, mint a keleti gettó putri 99%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!