Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire ritka egy ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka egy ilyen nő?

Figyelt kérdés

Elég határozott elképzelésem van arról, hogy milyen számomra az ideális nő. Aki ezeket meghallja, kb egyből rávágja, hogy soha nem fogok ilyet találni. Természetesen nem fontos, hogy mindenben passzoljon, de többnyire azért legyen egyezés, mert szerintem egyáltalán nem írok olyat, ami ritka lenne.

Belsőleg:

- 20 és 29 éves kör között legyen

- elköteleződő/ragaszkodó típus legyen, ne úgy tekintsen a kapcsolatra, hogy valakivel néha összejár

- akarjon gyereket életkor függvényében 3-5 éven belül, és legyen meg benne a kellő gondoskodás az emberek iránt

- nagyvárosi és/vagy kertvárosi életre vágyjon

- rendezett és igényes legyen magára is és a környezetére is

- ne legyen alacsony a libidója

- szeressen utazni, de mértékkel, értékelje ugyanígy az otthoni pillanatokat is

Külsőleg:

- az arca objektíven legyen szép

- ne legyen magasabb nálam magassarkúban, és ne is legyen túl alacsony: 160 cm-től 174-ig

- legyen "jó húsban", ne legyen vékony: az ideális súly (magasság-85) kg, de 70-120 kg között bármi megfelel

- legyen szőke hajú

- valamilyen oknál fogva irtózom az anyajegyektől sajnos, szóval többnyire anyajegymentes bőr, de egyéb bőrhibákkal nincs bajom (striák, narancsbőr, szeplő, stb)

Nagyjából fontossági sorrendben vannak.

2023. nov. 22. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Nekem nincs egy anyajegyem se. Vörös hajú és szeplős vagyok, de anyajegyem egy sincs. Én is undorodom tőle egyébként valamiért, mondjuk a szőrösöktől meg a pappilómásoktól eléggé, a legundibb, amelyikből egy vagy több hosszú szőr áll ki. Érdekes lenne egyébként kideríteni, honnan jön ez, nekem nincs negatív élményem velük gyerekkoromból.
2023. nov. 22. 18:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éves vagy és volt e már nőd, de ez nagyon rossz megközelítés.

Nem lehet már elvárásokat előre letámasztani, persze mindenkinek van egy értékrendje amihoz ragaszkodik. De inkább a valóságban ez úgy működik, hogy megpillantod, "húha ő kell" és ha összepasszoltok belsőleg akkor kialakulhat a szerelem. Az anyajegy nem tudom miért ilyen para nálad, de ha a szerelmednek épp aranyér lóg ki a fenekéből akkor is ugyanúgy szereted, mert az is ő. Vagy ha épp balhés az apja vagy leépítették a munkahelyeről akkor is mellette vagy.

2023. nov. 22. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Túl sok feltétel szól a külsőségekről, a belső tulajdonságok pedig nagyon általánosak. Most attól, hogy valaki elköteleződő/ragaszkodó típus és magas a libidója (ami amúgy - csaxólok - nem egy állandó dolog, folyamtosan változik férfiknál és nőknél is) még lehet egy ostoba irritáló seggfej. Neked nem számít pl. a humorérzéke, kedvessége, másokat hogy kezel, mennyire nyitott személyiség, mennyire jó szívű stbstb.? De az anyajegy az fontos persze...
2023. nov. 22. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Rám illenek ezek a tulajdonságok, de én csak annak szülök, akinek van pénze és eltart.
2023. nov. 22. 22:15
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 Ez vicces, mert klasszikus családmodellben hiszek, szóval számomra az eltartás természetes lenne.
2023. nov. 22. 22:57
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

" nagyvárosi és/vagy kertvárosi életre vágyjon "

Ez teljesen más.

A nagyváros az mint bp, a kertváros meg egy vidéki kis város zöld kerülete.

2023. nov. 23. 06:33
 17/17 anonim ***** válasza:
66%

14. te vagy az a tipikus buta nő, aki persze azt hiszi magáról hogy ő aztán nagyon okos.

Össze jössz valakivel , lesz gyerek vagy 2-3 és szépen elváltok.

Na aztán kitart el lúzerocska, mert a gyerektartás az bizony karcsú.

2023. nov. 23. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!