Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudom e felejteni majd az elsőt?
Kedves Kérdező!
Teljesen ugyanaz nem leszel, hiszen minden ember más, és picit formálódtok egymáshoz egy kapcsolatban. Persze az alapjellemed megmarad, de az akkor sem teljesen ugyanolyan.
Persze lesznek olyan események, esetleg helyszínek, amikor hasonlót csináltok, és igen, be fog ugrani, főleg ha eddig 1 párod volt, hogy itt vagy ott vele voltál, és vele milyen volt.
De ezek csak pillanatok, utána meg már arra összpontosítasz, akivel vagy.
Nálam így volt.
Én már 40 vagyok, de így is csak 1 férfi volt az életemben a mostani kedvesem előtt.
N
Ezen mindannyian átmegyünk. Hagyni kell magadnak időt, hogy el tudd engedni az exed. Ha ez sikerült, ismerkedj nyugodtan. Hidd el, teljesen más minden egy másik emberrel, pláne ha szerelmes leszel.
(Én ne hallgass olyanokra, mint a #1, nyilván flusztrálja a saját szüzessége.)
Persze hogy elfelejted :D
Ha lesz új párod kérlek ne mondd neki hogy az exeddel is voltál itt stb ne hasonlítgasd az újat a régihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!