Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy a nő nem érzett kémiát, amikor én igen, ilyenkor most mi a teendő, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Randiztam egy nővel szerintem hihetetlenül volt kémia éreztem a vonzódást, nagyon csinos volt, viszont ő azt mondta utána Messengeren hogy sajnos ő nem érzett kémiát és nincs meg az a plusz, viszont barátságba belement, most hogy én barátja lettem lehet ebből valami idővel, ugyanis barátságból lesz a legnagyobb szerelem?
2023. nov. 19. 18:17
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Nálam a pasi mondta, hogy nem illünk össze,én merevebb, ő lazább, plusz nincs kémia.

Tehát nem csak, vagy nem elsősorban a kémia miatt volt, hogy 3 randi után azt mondta ne folytassuk.

Én kértem, hogy barátként írogassunk. Írogattunk, személyesen nem szeretett volna látni.

Aztán addig-addig barátkoztunk, nyomultam, hogy újból összejöttünk.

De kijöttek a különbözőségek és szétmentünk. Azóta is fáj, majd 2 hónapja. Viszont a szüleim is utálták őt, hogy miért nem kellettem elsőre, most akkor mi is van.

Kémia végülis volt, de elsöprő szerelem sajnos nem. Ami elsőre nem működik, később sem fog.

Megváltozni meg megint nem olyan jó dolog a másikért, én ezt tettem egy picit, hogy kelljek neki.

Viszont nem biztos, hogy még egyszer ezt csinálnám, mert így rosszabb, hogy kapcsolat lett, és már biztos nem írok rá az exemre.. inkább beszélgetnénk még most is, barátként, havonta-2 havonta, hogy mi újság. Illetve nem lennének bennem rossz érzések, hogy alkalmazkodtam valakihez, mert nem fogadott el úgy, ahogy voltam.

Én nem tudtam elengedni és most sem teljesen, de dolgozom rajta.

Szerintem csak rosszabb lesz utána neked is, ha netalántán kialakulna valami és mégis vége.

De az is lehet, ez volt nálad az ürügy arra, hogy ne folytassátok és akármit csinálhatsz, nem fogsz kelleni neki.

2023. nov. 19. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan azt kérdezed, hogy hogy lehet az, hogy neked ő bejött, de te nem jöttél be neki?

Húha...:D

2023. nov. 19. 22:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nem csak, hogy kérdezi, de el se akarja fogadni 😆
2023. nov. 20. 05:25
 14/16 anonim ***** válasza:
A kerdezo ugy gondolja, hogy fele is azt sugarozta a no mint ha bejonne neki, de aztan uzenetben pofara lett ejtve.
2023. nov. 20. 09:12
 15/16 anonim válasza:

Így van 14-es válaszoló.

Szerintem nem kell piszkálni ezért a kérdezőt.

Nem jó érzés az, ami viszonzatlan.

2023. nov. 20. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Nehezen tudom elképzelni azt a szitut, hogy a randin minden szuper volt, csak úgy szikrázott a levegő, majd utána 180 fokos fordulat és a nő mégsem akar semmit. Szerintem sokkal nagyobb arra az esély, h pusztán a kérdező szerint volt hihetetlen a kémia, a nőnek láthatóan más volt a benyomása, véleménye a helyzetről.

Maga a kérdés pedig egy tini benyomását kelti. Felnőtt ember ugyanis nem kérdez olyat, h miért nem akarja őt az, akit ő akar. Hát basszus, mert nem tetszhet mindenki, mindenkinek. Milyen hülye kérdés már ez?

Az meg végképp gáz, hogy láthatóan ő ezt nem hajlandó elfogadni és abban bízik, hogy majd "megszépül" a szemében meg és úgyis barátságból lesz a legnagyobb szerelem.. Ez a való élet, nem valami romantikus film.

2023. nov. 20. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!