Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy a nő nem érzett kémiát, amikor én igen, ilyenkor most mi a teendő, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Randiztam egy nővel szerintem hihetetlenül volt kémia éreztem a vonzódást, nagyon csinos volt, viszont ő azt mondta utána Messengeren hogy sajnos ő nem érzett kémiát és nincs meg az a plusz, viszont barátságba belement, most hogy én barátja lettem lehet ebből valami idővel, ugyanis barátságból lesz a legnagyobb szerelem?
2023. nov. 19. 18:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Huh, barátság nem úgy lesz, hogy kijelentjük, hogy mától barátok vagyunk.

Szerintem ebből nem lesz semmi.

2023. nov. 19. 18:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz, mert részéről soha nem lesz kémia feléd. Tehát tovább ne barátkozz vele hátsó szándékkal, fogadd el, hogy nem vagy az esete, nem indul be rád és keress más nőt, aki fog.
2023. nov. 19. 18:21
 3/16 A kérdező kommentje:
De olyan sokszor lehet hallani, hogy idővel megszépül, akkor ez mi?
2023. nov. 19. 18:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az általában nem önös célok/tervek miatt alakul ki hanem azért, mert őszintén közeledik mindkettő barátság szempontjából egymáshoz.

A te álarcod le fog hullani egyszer, kimutatod a valós érzéseid és szépen elzavar, mert hátsó szándékkal barátkozol vele miközben mondta hogy nem akar tőled többet, mint barátság.

Akkor miért kötöd az ebet a karóhoz fölöslegesen?

Jó lesz nézni, hogy előtted a pasija lesmárolja, vagy a csaj áradozik róla, milyen jót szexelt?

Abban bízol, hogyha hiánya lesz, szakítás után sérülékeny lesz engedi, hogy belé rakd a lompost? Vagy mi a frászt akarsz?

Hagyd békén!

2023. nov. 19. 18:31
 5/16 A kérdező kommentje:
4. Egy idővel megszépülök a szemében
2023. nov. 19. 18:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz, mert a fogad fehérjét ki fogod mutatni még önkéntelenül is. De nyugodtan várj a nagy semmire majd aztán a pofonra.
2023. nov. 19. 18:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Barátság az, ami évek óta tart, támogatjátok egymást, van közös emlék, múlt. De egy randi után? Max. haverok, de inkább az sem.
2023. nov. 19. 18:46
 8/16 harebell ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy barátságból lesz szerelem, időközben alakul ki a kémia stb, de jó esetben addig alapból mindkét fél barátságként tekint a kapcsolatra. Ha tudod őt őszintén barátodként is értékelni, van helye az életedben, akkor, de csak akkor barátkozz vele. Ha akkor sem leszel csalódott, ha 1, 5, 10, 20 év múlva sem lesz semmi. De ha csak lesed a lehetőséget és reménykedsz és ha finoman is, de idővel bepróbálkozol, akkor ne.
2023. nov. 19. 18:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt 2 lányt barátom is. 3 év után se szépültem meg számára.

Öcskös felejtős - ha előbb elfogadod a tényt akkor kevesebb ideig bánt.

2023. nov. 19. 18:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A kémia nem fertőző. Marilin Monroe felé elég sok férfi érezhetett kémiát, akik felé ő nem érzett semmit. Csak egy példa, hogy értsd.
2023. nov. 19. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!