Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az online ismerkedés nem arról szól, hogy miért ismerd meg a másikat, hanem arról, hogy miért ne?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag a legkisebb rossz szó után ghostingolják egymást a felek, olyan ismerkedni, mint végig menni egy aknamezőn, egy rossz lépés és véged.
2023. nov. 18. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Ennél azért bonyolultabb a dolog. De igen, valóban lehetsz a f.sznak azon a végén, ahonnan ezt tapasztalod. Én is így vagyok ezzel.

34F

2023. nov. 18. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról szól, hogy miért ismerjük meg az összes vadidegent, aki szembejön velünk. A szűrés / filterezés arról szól, hogy olyannak adjunk esélyt egy randira, akivel látjuk a jövőt, egy tartalmas kapcsolatot. Nyilván ha valaki elejt egy olyan megjegyzést, ami arra enged következtetni, hogy baromira nem illünk egymáshoz, más az értékrendünk, nem szimpatikus, azt nem akarom jobban megismerni. Talán mint egy havert igen, de azon meg nyilván kiakadna a jóember.
2023. nov. 18. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, aki nem 100% Ban ideal hanem csak nem 180 cm hanem 177 akkor már megy az x….
2023. nov. 18. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Is-is.

Mindenkinek van jó és rossz oldala. Ez az egész ismerkedésesdi arról szól, hogy eldöntsétek, hogy tudtok-e egymással bármit elképzelni. Természetesen van olyan, amikor belefutaz valamibe, és egyből el is tudod dönteni, hogy vele biztos nem. Ezek után

meg minek kéne még tovább erőltetni?

Banális példa: dohányzás. Engem baromira zavar, a szagától is öklendezek. Ha valaki dohányzik, az alapból kizáró ok. Minek kéne vele tovább folytatni az ismerkedést? Ettől még egy másik dohányossal boldog lesz.

Az ismerkedés meg erről szól: nem ismered, nem tudsz róla semmit, aztán ez fokozatosan változik. Ha első percben tudnál róla mindent, az egyszerűbb lenne. Egyből tudnád, hogy kivel nem akarsz, és kivel igen.

2023. nov. 18. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Az online tér olyan mint egy nagy hulladéktelep. Elkezdesz kotorászni a szemét között abban a reményben, hogy egy használható dologra akadsz. Ott van 1000 köbméter szemét, de csak 2-3 valamire használható dolog van benne, talán 1db kincs.

Online.... 1000 ember közül van 2-3 olyan akivel közös nevezőre tudsz jönni úgy, hogy nem csak a dugás, a fogyaték, a fétis, a menekülés, a pszichés nyomás vagy valami hasonló dolog hajtja. Pluszban még valamennyire szimpatikus külsőre is.

2023. nov. 18. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Igazából a 2-es válaszoló pontosan a kérdező észrevételét erősíti meg:

"Nyilván ha valaki elejt egy olyan megjegyzést, ami arra enged következtetni, hogy baromira nem illünk egymáshoz, más az értékrendünk, nem szimpatikus, azt nem akarom jobban megismerni."

Elejt egy megjegyzést, arra enged következtetni, és akkor egy ilyen bizonytalan hit vagy megérzés alapon gyakorlatilag kukázni az egész embert szó nélkül és egyoldalúan. Holott lehet félreértés történt, lehet csak te láttad bele tévesen, de manapság a nők ennyire magabiztosak hogy tévedhetetlennek hiszik magukat, és ilyen szinten feléjük is lejt a pálya, hogy teljesen nyíltan viselkedhetnek így. Aztán amikor belefutnak egy manipulátor karmaiba aki profin megjátssza azokat a dolgokat amire vágynak, azt nem ismerik fel, hanem utólag megy a sírás rívás hogy a férfiak gonoszak.

2023. nov. 18. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Tehát csak abból választhatunk, hogy valaki nyiltan gonosz vagy titkolja és hazudik errôl is? Szuper.

Volt, hogy kukáztam pasit, mert több elejtett megjegyzés alapján sejtettem, hogy csak szexre kellenék, és egyáltalán nem tudná elfogadni a gyerekem.

Ezzel az a gond, hogy ha nyiltan rákérdezel, akkor a teljesen szellemi fogyatékosokon kivül mindenki letagadja. Viszont rohadt nagy kizáró ok.

Lehet, hogy kockáztatod, hogy elszalasztasz egy jó kapcsolatot. De még mindig kisebb kockázat, mint belemenni egy rossz kapcsolatba.

2023. nov. 18. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
6: ez van, óvatos vagyok. De senki nem ér meg annyit, hogy "jaj, de háááááááááátha ő az igazi" elven adjak neki még egy esélyt meg még egyet. És persze nyilván én értem félre :D.
2023. nov. 21. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!