Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki fél megszólítani a másikat?
Hali! Azt vettem észre (sajnos), hogyha utazok valahova vagy csak a sarki boltba ugrok le vagy csak szimplán adódik egy olyan alkalom, hogy látok egy fiút/férfit és észreveszem, hogy néz vagy próbálja felvenni a szemkontaktust,rámmosolyog stb. Utána miért nem mer odajönni kezdeményezni, beszélgetni? Én sajnos nem vagyok egy kezdeményezős típus valszeg nem is leszek. (Egy valóra váló álom lenne, ha valaki odajönne hozzám XD)
Ti, hogy vagytok ezzel?
1-es, te gyorsabban tüzeltél mint kellett volna...
Oda van írva, hogy meleg..
Bár van aki az élő fát is..
> Utána miért nem mer odajönni kezdeményezni, beszélgetni? Én sajnos nem vagyok egy kezdeményezős típus valszeg nem is leszek
Pont azért, amiért te sem.
Mostanában próbálkozom ezzel a szemkontaktusos dologgal. Tömegközlekedésin ha van szabad hely körülöttem, akkor próbálkozom felvenni 1-1 szimpi egyénnel a szemkontaktust, így jelezve neki, hogy van szabad helyem, és szívesen fogadná, ha a közelembe ülne. Majdnem mindig bejön.
A másik, hogy volt nemrég egy meredekebb helyzet a közelemben, és ott is a szemkontaktussal segítettem a másikat (nő). A végén odajött hozzám, próbált picit beszélgetni velem, megköszönte, hogy figyeltem rá, de sajna elbaltáztam, mert nem számítottam rá, hogy szóba áll velem, így lefagytam.
Összesítve igen, félek én is megszólítani embereket: az elutasítástól, a sikertelenségtől, a nem megfeleléstől félve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!