Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők számotokra taszító lenne,ha a pasit a szülei tartanák el?
A szüleim fizették a jogsimat, autómat,lakásomat.
Külön élek,de igazából a szüleimhez mennek a számláim
( még a telefon számlám is,ők fizetik)
A szüleim cégénél dolgozok,napi bejelentéses alkalmi munkát végzek,évi maximum 90 napot dolgozok.
A fizetésén kívül minden hónapban kapok a szüleimtől "zsebpénzt".
Hát férfiként mondom, ez übergáz:D 20 évesen több önállóságom volt:D
Amit cisnálsz, az diákmunka, nem több.
Remélem a lakásod takarítása is úgy zajlik, hogy anyád átjön és megcsinálja helyetted, meg elviszi a ruháidat haza kimosni:D
Mik at erveid, mikor.. leszel felnőtt ember? Mertmost még nem vagy az, ez egyértelmű.
11#
Remélem a lakásod takarítása is úgy zajlik, hogy anyád átjön és megcsinálja helyetted, meg elviszi a ruháidat haza kimosni:D
Tudom,hogy csak ironizálni akartál,de igazából így történik pontosan.
Van szárítógépem, mosógépem,de egyszer se használtam őket.
12, nem ironizáltam, pont azért írtam, mert a kérdésből sejthető volt:D
Neked így nem külön lakásod van, hanem egy nagy és távolabb elhelyezkedő gyerekszobád.
Én a helyedben offolnám a családi vállalkozást és elmennék valahova dolgozni. A saját érdekedben. Bár már így is elég nagy hátrányban vagy a munkaerőpiacon.
Milyen végzettséged van?
A ruhaimat általában inkább én szoktam autóval elvinni,a szüleimhez, mikor náluk is mosás van az enyémmel együtt szokták otthon kimosni.
Régebben úgy volt ahogy írtad a takarítás,hogy anyu átjött és kitakaritott.
De mostanában egyszerűbb,hogy hetente egyszer átjön az a takarítónő aki a szüleim házát is takarítja.
Marketinghez
Ingatlanközvetítő cégünk van, egész hasznosan tudom kamatoztatni a tanultakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!