Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők: ti tudnátok kapcsolatban lenni egy szívbeteg férfival?
32 éves vagyok, szívbeteg. Műtétem is volt már. Jelenleg jól vagyok, de gyógyszert szedek. Néha-néha rosszabbul leszek ha sok a stressz, ha nagyon elfáradok. Mindent tudok csinálni, kivéve nehéz fizikai munkákat. Pl füvet lenyírom, villanyt megszerelem, felfúrom a képeket a falra, összeszerelem a bútorokat. De pl 20 kilónál nehezebb gépeket, bútorokat nekem nem szabad cipelnem. Így ha pl ha hűtőt veszek, azt beszereléssel együtt kell kérnem, mert nem tudom felhozni. Szóval összességében annyira nem vagyok korlátozva. Van több férfi ismerősöm akik semmilyen munkát nem csinálnak meg, még a füvet is mással nyiratják, aztán van párjuk.
Néha amikor nagyon rosszul leszek az ijesztő lehet. Olyankor megszédülök, le kell ülnöm, meg kell mérni a vérnyomásomat, opcionálisan gyógyszert bevenni. Ez évente 1 maximum 2 alkalommal fordul elő, de volt, hogy 3 évig nem volt.
Volt párom a betegségem kezdetén hagyott ott évekkel ezelőtt, igaz akkor nagyon rosszul voltam, műtét elött és után, gyakori rosszullétek voltak, így érthető volt. Majd lett másik párom aki szintén emiatt hagyott ott. Ott az volt a gond, hogy pl nyaralásra kellett vinni a vérnyomás mérőt a bőröndben. Vagy hogy évi 2x járok kontrollra, illetve, hogy nem ihatok alkoholt a gyógyszerek miatt. Azt mondta én egy korlátozott ember vagyok, ő nem lesz olyannal aki nem képes normális ember módjára meginni 1-2 pohár bort, illetve akinek vérnyomásmérő van a táskájába mint egy nyugdíjasnak és orvosokhoz járkál. Vicces, de gyakran veszekedett emiatt.

Annyira hihetetlen, hogy senki nem tesz fel olyan kérdéseket, hogy "nem tudok konfliktusokat kezelni, helyette megsértődöm, lesz így párom?". Vagy "nem tanultam meg kifejezni az érzéseimet, ezért csak elvenni tudok a másiktól, adni nem, kellek így majd valakinek?".
Neeeeem. "6 évesen kiestem a hintából és van egy sebhely a térdemen, ki fog így szeretni?". "Nyáron allergia gyógyszert kell szednem, egyedül halok meg?".

13, akkor nézzen utána, a férfiak milyen mértékben hagyják el a beteg párjaikat, és nagyon meg fog könnyebbülni, hogy a nőkhöz vonzódik.
Viszont szted ha nő lenne a kérdező, nem kapta volna már meg, hogy miért empátiahiányban szenvedő emberekkel jön össze?

Ha tetszenek a 40 es 1 gyerekes , duci anyukák akkor van esélyed így egy normális kapcsolatra.
Ne a bulizós drogos , iszákos , kedvtelésből kefélő 16-35 közötti nőkben gondolkodj.

Ugyan, ez azért nem olyan, mintha folyamatos ellátásra szorulna vagy magatehetetlen lenne. Ne értsd félre, nem kisebbíteni akarom a betegségedet, de ezzel szerintem együtt lehet élni.
Engem nem zavarna, ha ilyen betegsége lenne a páromnak.

A nőknek tök mindegy mi van ha tele vagy pénzzel, nekem semmilyen betegségem nincs mégse adnak esélyt.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!