Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők: ti tudnátok kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők: ti tudnátok kapcsolatban lenni egy szívbeteg férfival?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, szívbeteg. Műtétem is volt már. Jelenleg jól vagyok, de gyógyszert szedek. Néha-néha rosszabbul leszek ha sok a stressz, ha nagyon elfáradok. Mindent tudok csinálni, kivéve nehéz fizikai munkákat. Pl füvet lenyírom, villanyt megszerelem, felfúrom a képeket a falra, összeszerelem a bútorokat. De pl 20 kilónál nehezebb gépeket, bútorokat nekem nem szabad cipelnem. Így ha pl ha hűtőt veszek, azt beszereléssel együtt kell kérnem, mert nem tudom felhozni. Szóval összességében annyira nem vagyok korlátozva. Van több férfi ismerősöm akik semmilyen munkát nem csinálnak meg, még a füvet is mással nyiratják, aztán van párjuk.

Néha amikor nagyon rosszul leszek az ijesztő lehet. Olyankor megszédülök, le kell ülnöm, meg kell mérni a vérnyomásomat, opcionálisan gyógyszert bevenni. Ez évente 1 maximum 2 alkalommal fordul elő, de volt, hogy 3 évig nem volt.

Volt párom a betegségem kezdetén hagyott ott évekkel ezelőtt, igaz akkor nagyon rosszul voltam, műtét elött és után, gyakori rosszullétek voltak, így érthető volt. Majd lett másik párom aki szintén emiatt hagyott ott. Ott az volt a gond, hogy pl nyaralásra kellett vinni a vérnyomás mérőt a bőröndben. Vagy hogy évi 2x járok kontrollra, illetve, hogy nem ihatok alkoholt a gyógyszerek miatt. Azt mondta én egy korlátozott ember vagyok, ő nem lesz olyannal aki nem képes normális ember módjára meginni 1-2 pohár bort, illetve akinek vérnyomásmérő van a táskájába mint egy nyugdíjasnak és orvosokhoz járkál. Vicces, de gyakran veszekedett emiatt.

2023. nov. 15. 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%

Igen, tudnék, sőt, még jobban szeretném.

40/N

2023. nov. 15. 11:16
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod tisztában van a helyzeteddel és mindennel, amit itt leírtál a betegségről, szerintem rendben van.

Nekem rendben lenne.

2023. nov. 15. 11:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális más területeken,miért ne?

Igaz biztos vannak akik nem tudják ezt elfogadni,de szerintem többség igen.

Senki sem tökéletes.

2023. nov. 15. 11:24
 4/18 anonim ***** válasza:
46%

Nem. Voltam már olyannal aki rákbol gyógyult ki.

Soha többet.

Velejéig aljas volt velem. Sajnálta hogy miert ő beteg mert nem én. Utált azert mert en egeszséges vagyok. Lassan amugy en azt se kezdtem érteni minek él ő egyaltalán egy utolso szemét görény volt. Es allandoan csak magával foglalkozott a gyogyteák magándokikkal engem meg se hallgatott soha.

De aztán olyanokat mondott hogy neki aztán élnie kell még. Es indoknak csupa önző dolgokat hozott csak fel. Meg baromságokat.

P befejezni egy sulit. (40 évesen kezdett egy fősulit de csak hogy legyen papirja bebizonyitani hogy megtudja csinálni es agyba főbe csal a vizsgákon másokkal.iratja meg a szakdogáit meg ilyenek. A szak nem is érdekli csak a papir).

Ha nekem ezt mondták volna hogy az élet ertelme egy papir egy suli végével én meg se akartam volna születni se..

Azota meggyógyult en meg tönkrementem mellette. Teljesen ignorálom es tiltva van. Mert amugy meg zaklató ki akart engem rugatni a melobol is mert szakitottam meg ilyenek.

Ma se értem miert nem halt inkabb meg.

Görény az összes emberrel. Még a kiskutyáját is az anyja gondozza tartja de facen meg posztolja mintha állatszertő lenne mkkozben fel.is rúgná a kisdögöt valojában.

Azt az exének vette igy lett csak kutyaja is hogy a csaj ne akarjon gyereket meg ha szeretet kell neki élje ki a kutyán:D

Szakitással a csaj otthagyta a kutyát az meg lepasszolta az anyjának.

Ez mellett más betegeknek a párja meg csak ugrodeszka.

Jellemzo hogy ahogy meggyógyulnak vagy aki lent volt csak összeszedi magát aztán új életet kezdenek meg nőznek uj nőkkel..

Nem egyszer irták már nekem a gyk-n soha ne olyan pasikkal foglalkozzak akik épp maguk alatt vannak vagy épp rosszabb életszakaszban vagy épp ósszetörve. Azok csak energiavámpirok leszivnak aztán dobnak.

2023. nov. 15. 11:26
 5/18 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyenek gyakorta csak önmaguk es a betegség és önmaguk körül forognak csak. Irtó veszélyes hogy a másik csak kiég mellette, mert azzal nincs törődve nincs szeretve. Mivel rá már nem jut energia se.
2023. nov. 15. 11:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon ismerek férfit, aki hűtőket cipel akárhova is.

Egyetlen betegség sem vonzó, de nem is e köré kell építeni magad. 100%-os ember vagy, a betegséged talán 1%-a annak, aki vagy.

2023. nov. 15. 11:30
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Biztos van ilyen is,amiket az utolsó kettő hozzászóló írt,de

azért nem gondolom hogy minden ilyen ember így viselkedik.

Ne általánosítsunk.

2023. nov. 15. 11:32
 8/18 anonim ***** válasza:
14%

Ismerek egy ilyen tagot, iszonyat gáz pasi. Szóval nem.

De hidd el nekem hogy "egészséges" pasik se kapnak manapság nőt. Szóval egy hajóban eveznek a szívbetegekkel mint te.

2023. nov. 15. 11:32
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, én férfi vagyok, csak egy jó tanácsot adnék!

Másnak is lehet egészségi gondja. Amikor azt írtad, hogy a vérnyomásmérőt el kell vinni nyaralásra, rögtön az jutott eszembe: mint egy vércukormérőt egy cukrosnak.

Rengeteg a cukorbeteg, az allergiával küzdő, a pajzsmirigy túl- vagy alulműködéssel küzdő ember. Köztük sok fiatal nő is lehet. És még sok más betegség is lehet, amikről nem is tudunk.

Szerintem te majd egy ilyen nő mellett fogod megtalálni a boldogságodat, akinek lesz egy másik betegsége, ami szintén kisebb korlátozásokat fog jelenteni neki az életben, és mindketten toleráljátok a másik baját, ill. örültök, hogy a másik így elfogad titeket.

Az eddigi nőket meg felejtsd el.

2023. nov. 15. 11:34
 10/18 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező neked lesz egy rokkant párod nekem egészséges férfiként pedig semmilyen mert a nők irreális elvárásokkal ismerkednek.
2023. nov. 15. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!