Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként már érdemesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként már érdemesebb kiköltöznöd külföldre azért hogy lehessen barátnőd?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy külföldön még nehezebb mert ott csak egy bevándorló vagy. Igaz, hogy bevándorló vagy kint, de sokan elfelejtik hogy manapság a Nyugati nagyvárosokban a fiatal korosztályban már több a bevándorló mint a helybéli, és Magyarországgal ellentétben oda női bevándorlók is mennek nagy számmal. Magyarországra sajnos nem jönnek női bevándorlók, de még turisták is alig, hanem csak férfiak, ezzel is nehezítve az itteni helyzetet. Cserébe rengeteg nő vándorol el innen, szintén nehezítve a helyzetet.

Az ismerőseim alapján 4 csoportra lehet osztani a külföldre kiköltözött férfiakat társkeresési eredményeik alapján: vannak akiknek kint lett magyar barátnőjük, vannak akiknek kint lett szintén bevándorló barátnőjük (pl. argentin, lengyel, ázsiai), vannak akiknek helyi barátnőjük lett német vagy angol vagy francia, és vannak akiknek nem jött össze barátnő, de még azoknak is a randijaik, lehetőségeik száma megnövekedett.

Senkit nem ismerek olyat akinek itthon ment volna a csajozás, kiment külföldre és ott ne menne. Ilyen nincsen. Mindenki csak jól járt valahogy külfölddel. Ellenben rengeteg olyan férfi van (velem együtt) aki itthon próbálkozik, de még egy randit sem sikerül összehoznia, pedig nincs semmi baj vele. Egyszerűen nincs potenciális nő!

Szóval akkor szerintetek érdemes kiköltözni külföldre, nem csak a pénzért, hanem hogy tudj nőkkel ismerkedni? Magyarországon már nehezebb mint külföldön?

2023. nov. 15. 10:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, külföldön már jelentősen könnyebb csajozni, barátnőt szerezni mint itthon.
Nem, egy magyar férfinak még mindig itthon a legkönnyebb. Ha itthon nem megy, sehol se fog!
23 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Erre nem lehet jó választ adni. Skandináviában éltem majdnem 5 évig. Gyönyörű nők a skandináv nők, szőkék, nagymellűek, magasak. Tényleg szép az arcbőrük is és még sorolhatnám.

Esélyem nem volt. Hiába vagyok magas, jóképű, de én számukra magyarként egy büdös kelet európai lengyel voltam. Nekik mindenki lengyel aki kelet európai. A nyugat európai sajnos zsigerből lenézi a kelet európait és ez iszonyat szomorú de így van.

Tehát kint ebből a szempontból nehezebb, szinte esélytelen.

Viszont itthon megváltozott a helyzet és lehetetlen lett szintén mert itthon meg ha nem vagy kőgazdag vagy külföldi vagy 8 diplomás szuperhős, vagy kockás hasú tökéletes adonisz akkor meg esélyed nincs.

Tehát kb. ugyanolyan nehéz/lehetetlen.

Ahol könnyű az a Fülöp szigetek, Tájföld stb., sok ilyen oldal van és a nyugat európai férfiak meg amerikaiak már onnan rendelnek feleséget. Ez persze abszolút érdekházasság de erre futja nekik is már, a nők irreális elvárásai miatt.

2023. nov. 15. 10:54
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem tudod a nyelvet nem.
2023. nov. 15. 10:56
 3/14 A kérdező kommentje:

1-es

Skandinávokról én is hallottam, hogy ott nagyon csak a viking pasikra mennek, tehát a helybéliekre. De amúgy nem próbáltál bevándorló nőkkel ismerkedni?

2023. nov. 15. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:
16%

3-as bevándorló nőkkel ? Azok szerinted egy kelet európait akarnak aki kiment "csajozni"? A túrót, egyértelműen ők is a szőke, magas skandináv pasikra mennek. Be kell vallani férfiként is: a skandináv férfiak vonzók. Tehát ott lehetsz te akármekkora csődör a hazádban, ott egy senki leszel.

De amúgy igen az egyedüli esélyt egy német lány adta meg. Ő aranyos volt nagyon. Teljesen más mint a magyarok, nem azt néztem mim van hanem velem akart lenni, és ennyi. Ez Magyarországon ritka. Itt Audi kell, BMW kell, sok sok pénz kell, lakás, kockahas, 190 magasság és még sorolhatnám...

2023. nov. 15. 11:05
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Próbáld ki. Komolyan mondom.

Aztán ha kint sikerül írd majd meg.

2023. nov. 15. 11:11
 6/14 anonim ***** válasza:
7%
Érdemesebb. Ilyen afrikai, meg latino országokban nagyon menő lehetsz. Már csak a nyelvet kell megtanulni és pár tízmillát összekaparni. Hajrá!
2023. nov. 15. 11:16
 7/14 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező egy megoldás van még az afrikai/fekete nők Budapesten elég nyitottak, legalábbis van közöttük egy ilyen réteg. Így lehet még. Sőt, itthon ha jön valami kövér amerikai tanítani az is sokszor online keres és mivel alig beszélnek nyelvet a magyar kanok így több esélyed van a lyukhoz jutni!

37F incel

2023. nov. 15. 11:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Budapesten csak afrikai férfiakat látni, nőket nem. Kikről beszélsz? Eddig egy kezemen meg tudom számolni hogy életemben mennyi női afrikait láttam.
2023. nov. 15. 12:17
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

"Eddig egy kezemen meg tudom számolni hogy életemben mennyi női afrikait láttam"

A szobában ülve én sem látok.

2023. nov. 15. 12:18
 10/14 anonim ***** válasza:
24%

9. Én anno 4-5 éve napi szinten jártam a várost, leszámítva a követségeket, bizony én sem sokat láttam. Mai napig talán 10-et sem.

Viszont a minap, itt a Hegyvidék bevásárlóközpontban...HÚúúúúúúúúúúúú...volt egy ilyen 25-30 közti, olyan 180 magas, elegáns-kosztümös, hogy na ott vérbőségem lett. Csak ott volt a gyerek meg az asszony...de ha nincsenek, rámegyek.

2023. nov. 15. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!