Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért válogatnak annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válogatnak annyira a 30-35 közötti nők? Jönnek teljesen korrekt normális jelentkezők 30-45 közötti teljesen jó megjelenésű igényes férfiak, komoly kapcsolat céljából és mégis úgy tűnik senki se elég jó. Miért?

Figyelt kérdés

2023. nov. 15. 08:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
19.es: annyira tipikus és elég szomorú is egyben. Nem reklámoznám hogy egy házas férfit sikerült elcsábítanod.
2023. nov. 15. 10:29
 22/61 anonim válasza:
15%

Válogatnak, mert megtehetik! A vonzalmuk pedig szinte soha nem romantikus, hanem racionális.1 nő csak érdekből tud szeretni, és 1 olyan férfit ,aki jobbá tudja tenni az életét. Vagy így, vagy úgy, de a vonzalmuk erre épül.

Ezt nem érti sok férfi, és maga fölé választ, nem érti , hogy a nő miért viselkedik vele tiszteletlenül,: mert nem tudja jobbá tenni a nő életét.

2023. nov. 15. 10:48
 23/61 A kérdező kommentje:

22-es igazad van megtehetik de kb. 30-32 éves korukig. Azért 33-tól ez már változóban van. Jönnek a ráncok és jönnek az 50-hez közeli pasik akik hiába hangzanak jól papíron ( értsd: sok pénz, autó, lakás, nyaraló ), de a valóságban mégsem vonzóak annyira egy 15+ évvel fiatalabb nőnek.

Miért nem jó nekik egy olyan férfi akivel egy szinten vannak ? Ezt sosem fogom megérteni.

2023. nov. 15. 10:50
 24/61 Grizesteszta ***** válasza:
22%
Ugyan már! Nincs olyan, hogy 'sikerült elcsábítani'. A férfi azért keresett szeretőt, mert nem éltek jól, de nem akart válni, csak 'ki akart kacsintani'- pontosan tisztában volt vele, hogy ez nem 'erkölcsös' és nem én voltam az első, akivel találkozott egy társasági beszélgetésre. Aktívan keresett. De én voltam az, aki esetében úgy érezte, hogy mindent akar és ezért hajlandó elválni. Igen nagy kockázatot vállalt, mert elvált és utána költöztünk össze, de bíztunk abban, hogy az az első összenézés a kávé fölött: nem volt véletlen.És annyira nem éltek jól, hogy igazából a feleség se bánta, csak kellettem én, mint impulzus. Pont erről beszélek egyébként a fenti hozzászólásomban: hogy nem lehet az emberi kapcsolatokat , párkeresést sem centivel, sem körzővel -vonalzóval mérni, kell a kockázat vállalás és kell a rugalmasság ahhoz, hogy az ember boldog lehessen.
2023. nov. 15. 10:52
 25/61 A kérdező kommentje:

24-es ne haragudj lehet bárhogy magyarázni de se az nem volt korrekt amit te csináltál se az amit ő. Lehet szépíteni meg minden de ez nem egy szimpatikus tulajdonság ha valaki így "ismerkedik".

De sajnos ez dívik és a nők a nős férfiakra mennek rá.

2023. nov. 15. 10:55
 26/61 anonim ***** válasza:
87%
Mert 30-35 éves korára már tudja, hogy mennyivel jobb egyedül, mint egy szar párkapcsolatban. Tudja, hogy sokkal jobb egyedül maradni, mint megalkudni.
2023. nov. 15. 11:00
 27/61 A kérdező kommentje:

26-os miért kéne hogy "szar" legyen a párkapcsolat? Nem értem ezt a logikát sem.

37F incel

2023. nov. 15. 11:03
 28/61 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező annyira idegesítő a stílusod hogy így látatlanban is azt mondom, hogy ez taszítja a nőket.
2023. nov. 15. 11:05
 29/61 A kérdező kommentje:

28-as mi idegesítő benne és te magad ki vagy aki ezt mondja?

Gyönyörű 30-32 éves nő volnál?

Kétlem :).

2023. nov. 15. 11:08
 30/61 Grizesteszta ***** válasza:
38%
#24: Nem haragszom, de vitatkozom. Én független voltam, ismerkedtem. Szerintem ez OK. Ő nős volt, ismerkedett( senkivel nem jutott tovább egy kávénál, de keresett valóban.) - ez nem OK. Megismert, bejelentette, hogy elválik és elvált. Ez OK. Most 3 boldog ember van a 3 boldogtalan helyett. Sőt, 4, mert a volt feleség is megtalálta a saját bevallása szerint ideális párt. És itt mindenhol csak az érzelmek játszottak, semmi egyéb, mert minden szereplő önálló egzisztenciával rendelkezik, senki nem került anyagilag, presztízs szempontból jobb helyzetbe, sőt mindannyian azonos korosztály is vagyunk, tehát senki nem hamvas fiatalra váltott.Egyszerűen váltott, mert olyan személyiséget keresett, akivel boldog lehet. Tehát szerintem a személyiség a lényeg. Ha Te nem találsz párt, akkor vagy türelmesnek kell lenned vagy dolgoznod kell a személyiségeden vagy egyszerűen csak több rugalmasságra van szükséged.Azt hiszem, ez az utóbbi a kulcs nálad.
2023. nov. 15. 11:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!