Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 és 40 év közötti nők! Örülnétek neki, ha nektek is olyan férjetek lenne mint Anne Hathawaynek?
Brrr
És az a durva hogy egykorúak. Alsó hangon 15 évvel idősebbnek tűnik a fickó.
Szóval nem, nem örülnék ilyen férjnek.
Nekem kinézetre nem jön be.
A szakállasokat meg őszeket es műfogúakat amugy sem birom
De ha vmi joszivu rendes szerelmes tipus jó az ágyban, meg akivel jol érzem magam napközben is, es arany életem van mellette(nem a pénzre értendő), tehát boldogít talán kibírnám a szakállat
Habár nem tudom hogy csókolóznék vele..
Látszik hogy nem törődik vele a nő, hogy a szakáll miatt se szol neki hogy legalább vágja rendezze egyenesítse.
szerintem a gallérját se igazítaná meg nincsenek meg ezek az apró kedvességek.
5
Nekem azert felnott ferfiak is szolnak ha pl elkenodott a sminkem vagy szemembe log a hajam es amikor pl pasicucvokat vesz magának olyanokat amik tetszenek nekem vagy a nőknek es kerdezi a véleményem is.
Es ezek nagy alfák is.
"Nekem azert felnott ferfiak is szolnak ha pl elkenodott a sminkem"
Felnőtt nők is, nem?
"vagy szemembe log a hajam"
Nem látod, ha valami eltakarja a szemed?
A szakáll teljesen más. Ha morzsa van a szakállában az ugyanaz, mint az elkenődött smink. Egy férfinak legyen már saját gondolata, hogy milyen szakállat akar magának, ne a nőnek kelljen rászólni, mint egy buta gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!