Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én látom úgy hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy hogy a férfiak többsége nem vonzó kategória?

Figyelt kérdés
Budapesten mikor megyek utcán villamos metrón stb. szoktam nézni a férfiak hogy néznek ki és általában a legtöbb nem vonzó kategória szerintem, jó ha 10ből kettő három aki helyes sármos sportos vonzó férfi. A többi alacsony, túl vékony, kövér, kopaszodik, beesett arcú, babaarcú, igénytelen
2023. nov. 10. 07:31
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
63%

"Lehet te nem, de hidd el, a férfiak nem szégyellik magukat, ha a másikat kell megalázni szemtől-szembe."

Mert az sokkal jobb, ami itt megy ez alatt a kérdés alatt, a férfiak névtelen ekézése teljesen szubjektív dolgok alapján.

Érted, a válaszoló szerint, az ő mércéje szerint nem igényes valaki, és innen eljutunk odáig, hogy igazából senki sem igényes. Ami még rosszabb, hogy ez alapján ítéli meg az EGÉSZ embert. Miközben lehet, hogy neki köszönheti, hogy előző nap egész este tudott Netflixet nézni, mert kijavított egy hibát az elektromos hálózatban.

Szóval mi a jobb? Ha valaki azt mondja, hogy benned NEKEM ez meg ez nem tetszik, vagy ha azt látod, hogy nekem ez nem tetszik ebben a férfiben, tehát az összes férfi semmirekellő.

2023. nov. 10. 08:31
 22/54 anonim ***** válasza:
55%

"jó ha 10ből kettő három aki helyes sármos sportos vonzó férfi"

Erősen túlértékeled őket.

2023. nov. 10. 08:35
 23/54 anonim ***** válasza:
91%
Azért jólesik, hogy ezek szerint rám is szemet vetnek a jányok a metrón. Eddig azt hittem észre se vesznek. Köszi az ego boostot :D
2023. nov. 10. 08:36
 24/54 anonim ***** válasza:
29%

Inkább mondja azt, hogy minden nő szar, és hagyjon békén. Nekem nincs kedvem ahhoz, hogy sebezhető helyzetben azzal alázzon, mi lehetne rajtam jobb.

Én nem az vagyok, akinek tudnia kell, miért nem kell a másiknak. Tartsa meg magának, és menjen, keressen jobbat. Ne az én önbizalmamat rombolgassa.

2023. nov. 10. 08:37
 25/54 anonim ***** válasza:
66%

Igen ezt hívják úgy hogy önreflexióra való képtelenség.

Ebből lesznek azok a nők akik maximum teljesen átlagosak, de helyes magas sportos gazdag sármos kedves férfit gondolnak maguk mellé reálisnak

2023. nov. 10. 08:41
 26/54 anonim ***** válasza:
44%

Hogy lenne ideális magasság a 185cm, ha a nők többsége a 170-et sem éri el?"

“A kettőnek mi köze egymáshoz?“

Mi az hogy mi köze? Muszáj egy tüdővel beszélgetni?

2023. nov. 10. 08:48
 27/54 anonim ***** válasza:
76%

"Ebből lesznek azok a nők akik maximum teljesen átlagosak, de helyes magas sportos gazdag sármos kedves férfit gondolnak maguk mellé reálisnak"

Átlagos nőként átlagos férjem van. Vak meg nem vagyok, bocs.

2023. nov. 10. 08:48
 28/54 anonim ***** válasza:
33%
#27 Ha férjed van nem marha mindegy, hogy néz ki a többi férfi a metrón vagy a városban? :D
2023. nov. 10. 08:55
 29/54 anonim ***** válasza:
31%

“#27 Ha férjed van nem marha mindegy, hogy néz ki a többi férfi a metrón vagy a városban? :D“

Women☕️

Ne akard megérteni, mert ők sem tudják mit akarnak. Össze-vissza ellentmondásba keverednek magukkal. Kínos.

2023. nov. 10. 08:59
 30/54 anonim ***** válasza:
72%

"Mi az hogy mi köze? Muszáj egy tüdővel beszélgetni?"

Tüdővel?

2023. nov. 10. 09:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!