Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt szinte minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt szinte minden férfi probléma incel hisztinek bélyegezve?

Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 12:39
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
0%

40.

Ez nagyon inceles volt.

2023. dec. 20. 15:57
 42/52 anonim ***** válasza:
64%
Mert az oldal tele van velük.
2024. jan. 13. 10:34
 43/52 anonim ***** válasza:
26%

Nők által felfoghatalan problámákat felhozni -> incel

cáfolhatalna észérveket felhozni a nőkkel folytatott vitában -> incel

Nők számára kellemetlen igazságokat felhozni -> incel

Nőket hazugságokkal elszédíteni, majd elkapni a púzóját -> NEM INCEL

;)

2024. jan. 14. 00:12
 44/52 anonim ***** válasza:
70%

Folyamatosan hisztizni, de semmit sem tenni azért, hogy jobb legyen -> incel

Szabad akarattal bíró embereket szexuális segédeszköznek képzelni -> incel

Mindenkit hibáztatni a saját hibákért -> incel

Megunni azt, hogy önsorsrontó szerencsétlenségeket pátyolgassanak feleslegesen -> NEM INCEL

;)

2024. jan. 14. 00:16
 45/52 anonim ***** válasza:
14%
44-es tök félreértesz, nem panaszkodásképpen irtam. De amúgy a 2. pont be szokott jönni a nőknek. Én örülök annak, ha sok az incel.
2024. jan. 14. 08:24
 46/52 anonim ***** válasza:
81%

Azért, mert sok a troll és incel kérdés. Annyira megszokták már akik régóta itt vannak ezen a helyen, hogy automatikusnak veszik, hogy megint incel, troll picsog.

Engem őszintén szólva nem érdekel, válaszolok a kérdésre azt jól van.

2024. jan. 31. 15:10
 47/52 Barito ***** válasza:
34%

"Miért van itt szinte minden férfi probléma incel hisztinek bélyegezve?"

Mert nincs együttérzésük.

A párkapcsolat alapja a megfelelő külső által kiváltott fizikális-szexuális vonzalom.

Aki nem vonzó, bebukta.

A panaszáradattal én sem értek egyet, hosszú távon zavaró, másrészt el kell fogadni az incelséget, mert aki nem képes beletörődni az összeomlik. Ha már változtatni a lényegen nem lehet, legalább ne éljen az ember összeomolva.

Mielőtt valaki azt írná, változtatni kell, nem elfogadni, meg kell érteni, hogy nem minden megváltoztatható. Ha pont az megváltoztathatatlan ami a lényeg, akkor game over.

2024. márc. 10. 08:46
 48/52 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon régi, de a 7-re reagálok. Márpedig saját életemben is sok külső tényező van, amiért én nem tudtam jobban fejlődni és nem tudok jobban keresni. Ha a valaki ezért elutasított volna engem, akkor márpedig őt hibáztatnám. De a párom normális, boldogok vagyunk így is, és együtt élünk így is. Nem szenvedünk hiányt azért, mert kicsit alacsony a fizetésem. Kicsit általánosításnak éreztem, egyébként az igazság mindig középen van.
2024. márc. 10. 20:04
 49/52 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert sokan ide jártok pityeregni ahelyett hogy küzdenètek èpìtenètek magatokat.

Alacsony vagyok..brühü Van egy haverom 155-160cm magas van amikor kèt nővel is kavar (akik jobbára jóval magasabbak). Jó a megjelenèse jól keres motorjai autói vannak.

Rosszúl keresek brühü. Ki akadályoz meg abban kis pènzből fèlre tegyél tanúlj ha 15-20èvesen nem tetted ès jobban keress.

Falusi vagyok brühühü anno falusi haverjaimmal többet csajoztunk mint bárki. Ja igen össze tartottunk barátkoztunk. Most mesèltem a páromnak 20-25ève vokt faluban egy gazda ember kèt szép lánya volt meg 100 birkája. Hozta haza a szénát minden 15-20 èves èrtelmes falubeli fiú ott volt szènát adogatni. Aztán kis kocka bálával hasonló. Na de discoba is együtt mentünk.

Nem járok sehová brühü ...ha nem mègy sehová hol találsz lányt

Csúnya vagyok brühü. Bizonyos fokig javítható.

febr. 18. 09:08
 50/52 anonim ***** válasza:
88%

Mert problémáik csakis kizárólag a nőknek vannak.

Férfiaknak meg kuss a nevük.

Mire következtetsz ebből?

A fenti megállapítás személyisége: egoista, empátiahiányos, frusztrált, kontrollmániás akarnok, kisebb/felsőbbrendűségi komplexusos.

Nárcisztikus?

febr. 19. 09:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!