Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nyomja rá az életetekre a bélyeget az, hogy nem volt még párkapcsolatotok és rengeteg visszautasítást kaptok?
4.
"esetleg olyan nőkhöz megy oda, akik külsőre jobban néznek ki nála"
És már miért ne mehetne oda nála csúnyább nőkhöz!
Amúgy hol lehet egy ilyen határozót megnézni, ahol szerepel ki milyen csúnya??
Túl ronda a kommentelők szerint a férfi ahhoz, hogy ilyen szép és csinos felesége legyen
Gratulálok 4#
Kedves femináci!
Ön elérte az áldozathibáztatásban a level100-as szintet
A jutalma a 4 és fél pipa rang amivel irogat
"És már miért ne mehetne oda nála csúnyább nőkhöz!"
Ne zavarjon, hogy épp a fordítottját írtam, miszerint lehet azért kap ennyi visszautasítást, mert nála JOBBAN kinéző nőkhöz megy oda.
De természetesen szíve-joga bármilyen kinézetű nőhöz odamenni, csak nem kell utána picsogni a nőket hibáztatva, hogy ugyan miért utasítják vissza.
(ezt most nem a kérdező értem, hanem általánosságban)
Én is gratulálok 6, akinek mindenki femináci, aki nem az ő szent véleményét és nézeteit vallja.
Tanuld már meg a szavak jelentését, mielőtt dobálózol vele, mert így csak simán gáz vagy. A világon semmi feminácizmus nincs abban, hogy nulla információval nem kezdünk el egy komplett másik nemre mutogatni és csípőből őket hibáztatni. Miféle áldozathibáztatásról papolsz? Ez csak újabb ékes bizonyítéka a nőgyűlöletednek, ugyanis még mindig fing fogalmad nincs miért utasítják vissza a kérdezőt, de máris őt állítod be szegény, ártatlan áldozatnak, a nőket meg gonoszaknak, amiért visszautasítják őt...
Én veled ellentétben nem hibáztattam a teljes férfi társadalmat, de még csak a kérdezőt sem, azt írtam LEHET, hogy benne IS van hiba, nem csak a nőkben, ahogy írtad azt te.
"nem csak a nőkben, ahogy írtad azt te"
Én írtam ilyet?!?
Mi a francról beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!