Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nő megteheti, akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő megteheti, akkor a pasi is, ugye?

Figyelt kérdés

- SZEX. Ha a nő mondhat nemet dolgokra, akkor a pasi is, ugye?

- ANYAGI SZINT. Ha a nő kukázhatja a pasit, mert keveset keres, akkor a nőt is dobhatja a pasi ezért, ugye?

- LAKÁS. Ha a "mamahoteles" pasi kuka, akkor a "mamahoteles" nő is, nem?

De ha 3 igen a válasz, akkor miért sértődnek meg a nők, ha szembesülnek vele?

2023. nov. 7. 13:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%

3 igen a válasz.

Megsértődnek, mert ahhoz vannak szokva, hogy ők válogatnak és nem fordítva.

26N

2023. nov. 7. 13:49
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
3 igen a válasz. De nem értem ez miért olyan k.rva nagy ledöbbenés...
2023. nov. 7. 13:51
 3/16 anonim ***** válasza:
43%
Igen 3x. Azért sértődnek meg, mert nem ehhez vannak szokva.
2023. nov. 7. 13:52
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

3x Igen, és még nem láttam nőt aki ezen megsértődne.

Sőt, ami azt illeti, az én környezetemben csak olyan férfiak rúgnak labdába a nőknél akiknek vannak elvárásai.

Nem ártana, ha a férfiak többsége összekaparná magát és nem alázkodna meg mindenki előtt. Állítólag a tartásunkról vagyunk híresek, de ennek jelenleg semmi noymát nem látni a társkeresésben.

Férfitársaim! Ne legyetek csicskák!:D

F30

2023. nov. 7. 13:57
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Igen, igen és igen.

Hülyék pedig mindkét nemben voltak és lesznek, akik nem bírják elviselni, hogy a kiszemeltjüknek szabad akarata van.

2023. nov. 7. 14:12
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
Én pl sosem dobnék nőt egyikért sem, már csak azért sem, mert olyan külsőbeli elvárásaim vannak, hogy még ezen szűrők nélkül is nehéz párt találnom
2023. nov. 7. 14:12
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Abszolút így van...

Sőt én bátorítanám is a férfiakat, hogy ne legyen elég számukra két nagy csöcs, amikor párt keresnek. Figyeljenek oda a nő anyagi, társadalmi, családi helyzetére. Érdekelje őket a potenciális partnerük munkához és pénzhez való hozzáállása, felelősségvállalása. Ne legyen mindegy, hogy mennyire tanult, intelligens és talpraesett az adott nő.

Szóval ja... A normális férfiak nem tenyészkancaként tekintenek a nőre, akinek egyetlen feladata vonzónak lennk a hím szemében, hanem figyelembe veszik (többek közt) a fent felsorolt tényezőket.

Minden férfinak ugya ezt tanácsolom.

2023. nov. 7. 14:16
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Vannak itt páran az oldalon akik hangosan hirdetik, hogy márpedig őket nem érdekli mivel foglalkozik a randipartnerük.

Sosem értettem, hogy hogy nem érdekelhet az, amire... a másik lényegében feltette az élete egyharmadát:D Ha ez nem érdekel, tulajdonképpen mi érdekel a másikból? hogy mi a kedvenc színe?

Tessék igényesnek lenni, igény alapján feltételeket állítani. Nyilván ha neked az az igényed, hgoy a másik ilyen vagy olyan vagyonnal rendelkezzen, akkor neked az a fontos. Ha az, hogy a másik milyen végzettséggel, akkor az.

De akár hobbi vagy barátok száma alapján is szűrheted... sőt, kimondottan ajánlom, hogy szűrd is, mert rendre kiderül, hogy a valódi hobbi és barátok nélküli ember kimondottan rossz célpont párkapcsolatra. Akár sok pénze, akár diplomája, akár nagy csöcse van.

2023. nov. 7. 14:23
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Igen, igen, igen. Mindenki az alapján választ párt, ami alapján csak akar, férfi és nő is.

23N

2023. nov. 7. 14:36
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Azt kukázol, akit akarsz. Senkit nem érdekel.
2023. nov. 7. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!