Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan hogy először baromira nem vonzó szinte csúnya a nő számára, aztán hogy megismeri megszépül?
Velem volt olyan, hogy elsőre nem jött be a pasi, aztán ahogy egyre többet voltam a társaságában, sokat láttam, megismertem és nagyon megkedveltem elkezdett megtetszeni és volt olyan akibe így estem NAGYON bele.
DE!
Elsőre sem volt csúnya, se igénytelen csak szimplán nem mondtam volna azt rá hirtelen, hogy az esetem. Akit kifejezetten csúnyának látok, megszépülhet egy bizonyos mértékig, de a vonzalom az nem valószínű.
Ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM. Mások meg máshogy működnek.
Szerintem van ilyen. Lehet, hogy valaki külsőre nem szép, de a személyisége kompenzálhatja ezt, valamint egy kicsi, apró dolog akkor is észrevehető a másikon, amit szépnek tudok találni.
A másik: a középidős nőkre jellemző, hogy fiatalabb korukban nem annyira, de idővel megszépülnek.
"A másik: a középidős nőkre jellemző, hogy fiatalabb korukban nem annyira, de idővel megszépülnek."
Ilyen nem letezik.. csak felzarkozik a divathoz .. hajat valtoztat, ruhakat cserel , es jobb vagy elonyosebb sminket kezd el hordani... a nok nem szoktak megszepulni x ido felett. Olyan van hog valaki 14-5 evesen nem noies es 20 eves jorara az lesz de ez az egyetlen ami valos a tobbit csak vemeseli maganak az illeto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!