Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első randin a pasi nem dönt ágyba, akkor létezik, hogy esélyt ad arra, hogy megismerjen?
Mert a mai világban egyre jobban azt tapasztalom, hogy találkozunk, szex, aztán eltununk, felbukkanunk, mindenki dolgozik, nincs ideje kapcsolatra..
Most meg egy olyan első randin vagyok túl, ahol már volt szenvedélyes csók, meg tipi tapi, de nem próbáltak lefektetni, pdig lehet hogy elcsábított volna :) A pasi meg nem tudom, hogy kalandor-e, de már sok lánnyal volt, voltak komoly kapcsolatai is, de azt a szöveget amit ő mondott, hogy majd kialakul U(mármint, hogy mi lesz kettonk kozt) sokszor hallottam. Az egyetlen tampont, hogy még akar velem találkozni és az első alkalmat nem használta ki.. de attól még lehet, hogy csak azt akarja. Hogy van ez férfiak? ha szexet akartok, akkor mar rogton annak is ugortok neki?
Az ágybadöntés két emberen múlik. Ha te nem akarod, akkor nincs.
Ha folyton ezt tapasztalod, valószínűleg azt látják rajtad, hogy kapható vagy erre- és be is igazolódik. Érdekes, engem sosem akartak első randin- sőt első hónapban lefektetni. Ha azt akarod, hogy ne egy dugásra kellj nekik, változtass magadon.
pontosan így van!
am én altalaban a 3. randin szoktam megdünteni egy csajt.
ha komolyra tervezek vele...ha nem akkor jól írtad, az elsőn.
Ha akar veled lakáson kívül találkozni és nem történik szex, hanem képes energiát,pénzt,időt áldozni rád, akkor van esély arra, hogy kialakuljon valami. De sajnos ez sem garancia,mert rengeteg féle ember van!
Van olyan is,aki randizgat,leígéri a csillagokat,és mikor hetek után megvan a szex lelép. Van aki meg nem lép le :)
Volt azóta valami?
Mondott konkrét időpontot a következő randira?
Ejj ez a mai világ... De bonyolult :D
Szerintem igen, szerintem rögtön ugranak, ha szexet akarnak. Neked volt már olyan kapcsolatod, ahol ha a pasi kezdeményezett, nógatni kellett az ágyban, hogy haladjon?
Nekem inkább olyan volt, hogyha mondjuk előfordult, hogy nem volt kedvem, háromszor kellett elmondani.
DE az tuti, hogy egy férfit sose szerelnél le azzal, hogy "majd kialakul". :D Semmi probléma, csak ne vedd olyan komolyan ezt a szószerintiséget.
Az a lényeg, hogy elélvezzen.
Rajtad meg úgyse lehet már segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!