Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tényleg létezik, hogy valakik a boltban/utcán/buszon, vagy hasonló helyen megismerkedve jönnek össze?
Tudtok erre, vagy ilyesmikre példákat a környezetetekből? Amikor nem a netről, nem társaságon/ismeretségen keresztül jöttek össze emberek, hanem ilyen random módon, de a való életben (tehát nem neten) megismerve egymást.
Nem azt mondom, hogy egy Brad Pitt vagyok, de azért amikor járkálok egy nap a városban, akkor látok 1-2 nőt, akik megnéznek maguknak. (Jó hosszan, vagy pedig többször rám pillantva, ami nagy eséllyel a tetszés jele.) Mindig elgondolkodom, mi lenne, ha odamennék hozzájuk.
Az én szüleim is buszon ismerkedtek meg anno.
Regen ez alap dolog volt.
Én is szoktam így ismerkedni.
Tudod, hogy mi a titkom?
1.: Normális, felnőtt, férfi öltözködés.
2.: Ápoltság.
3.: Oda merek menni, és köszönni!
Ezek közül mi a hihetetlenül bonyolult és hihetetlen?
Azért annyiban necces hogy utcán nemtudhatod ki foglalt és ki nem...
Társkeresőn meg azért tudni lehet mi a cél kisebb a beégés veszélye :)
6.-nak.
Ez nem jampiság, realizmus. Arról nem én tehetek, hogy sok mai csicska gyerek inkább homár lesz, mintsem odamenjen egy nőnemű lényhez.
8 éve próbáltam tenni a szépet a buszon a velem szemben ülő srácnak, de helyette amikor zöttyent a busz, felszúrtam egy ceruzát az orromba, hogy ömlött a vérem. A srác miközben tonna számra nyomta a kezembe a zsenijeit, röhögött, majd letámogatott a buszról, tovább röhögött, számot cseréltünk, majd egy 6-7 hónapos kapcsolat lett belőle.
De volt, hogy biciklizés közben énekeltem, hosszú végeláthatatlan hollandiai bicikliút volt, füles volt a fejemen és nem hallottam, hogy van bárki mögöttem. És egy komplett Made in hungaria albumot követett végig egy srác, miközben hülyére röhögte magát. Borzalmasan rossz hangom van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!