Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők már a fiatalkorabelei(20-30) Arnold Schwarzeneggert is csak lekoptatnák?
Ha nincs mit enni, akkor a gyúrás is gyorsan a kukába megy. Látszik, hogy nem próbáltál még soha életedben minőségi étkezés nélkül edzeni. Már 1-2 alkalomtól is rosszul leszel.
Üdv, egy sok éve sportoló nő
21.
A világon mindentől rosszul vagyok, mély depressziónak hála. De már nem sokáig, szerencsére.
20
Ezek szerint a munkától hízik el az ember? :D Ma is tanultam valamit...
23.
Munka mellett egyetlen diéta sem betartható. Nekem szerencsém van, mert minden ételnek undorító, egyforma radíríze van, így csak annyit eszem, hogy életben maradjak. Bár nem tudom miért, az életnek pont 0 értelme van.
24
Legalább valamiben egyetértünk...
Munka mellett viszont hogy az istenbe ne lenne tartható a diéta?? A munkatársaim 80%-a normál testalkatú, 30-35%-uk pedig kifejezetten kigyúrt/csinos. Na nekik hogy megy? :D
20. Tehát kövér vagy és csóró, hát, nem egy nyeremény kombináció, az biztos. :D
Jó, vagy rossz hír, nézőpont kérdése, hogy mindkettőről te tehetsz.
Egészségesen étkezni és sportolni senki sem fog helyetted, emiatt hiába haragszol a világra, hogy a fiatal, helyes, szálkás srácoké a világ.
Arni tul sokat eszik. Hasznosabb egy magas vekony csavo. Polcrol leveszi a cuccot,eros is es kevesebbet eszik.
Kisebb ruhakat hord,kisebb a szennyes mennyisege,hutoben kevesebbhelyet foglal.
27
+ nem úgy néz ki, mint egy állatkeri gorilla.
25.
Szerencsés alkatuk van, ennyi. Minden a szerencsén múlik az életben. Magasság, alacsonyság, alkat, sűrű haj vagy kopaszság, csak a szerencsén múlik.
A testsúly nem szerencse kérdése. Én alapvetően jó génekkel születtem, de ha most beszüntetném az életemben a sportot és elkezdenék szemetet kajálni, záros határidőn belül én is elveszteném az alakomat.
Nem szerencse, hanem önuralom és kitartás kérdése. Ha valaki kevesebb kalóriát visz be, mint amit eléget, akkor fizikai, biológiai és kémiai anomália lenen, ha nem fogyna tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!