Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők már a fiatalkorabelei(20-30) Arnold Schwarzeneggert is csak lekoptatnák?
2023. nov. 5. 10:16
1/42 anonim válasza:
Én igen, arcara sem tetszik, plusz túl kigyúrt.
2/42 anonim válasza:
Miért koptatnák le? Azért mert már megváltozott a férfi ideál? Már nem menő az izom csak a magas és vékony testalkat. Meg az ecset haj , körszakall stb ?
Figyelj Arnold egy intelligens ,tehetséges , nagyon erős férfias jellemű személy. Ő a mai világban fiatalkent is ugyanúgy találna barátnőt.
3/42 anonim válasza:
Arni testalkata ma tényleg nem menő, inkább a magasabb, nyúlánkabb izmos fiúk a sztárok.
De azért nem kell félteni egyik hírescsávót sem.
4/42 anonim válasza:
Túl izmos, a menő alkat az, aki vékony és még izmos is mellé, ez az ún. "gizda" külső, fiatalkorúak börtönében elég általános.
5/42 anonim válasza:
Én rendszeresen látok nők oldalán hasonló gorillákat. Van, akinek ez bejön.
6/42 anonim válasza:
4
Oh, igen, fiatalkorúk börtönéig kell elmenni, hogy egészséges testalkatú férfit találjon az ember. Nyilván.
7/42 anonim válasza:
6.
Putrisoron is találni ilyen gizdát, jó sokat.
8/42 anonim válasza:
7. Gondolom te meg valami elhízott vagy, aki azzal nyugtatja magát, hogy a plusz 50 kiló "férfias".
(1-es voltam.)
9/42 anonim válasza:
185/65 kgnak kell lenni a mai nőkhöz. Vagy nincs kéjluk
10/42 anonim válasza:
8.
Csak olcsó személyeskedésre futja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!