Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kapcsolatban megjöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban megjöhet később a vonzalom?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó férfi ismerősöm akinek hihetetlen humora van, nagyon intelligens, figyelmes, kedves és nagyon jól lehet vele beszélgetni, egyik nap bevallotta hogy ő többet érez irántam és bizony beadtam a derekam és randiztunk, aztán összejöttünk viszont sajnos nincs részemről vonzalom, szex úgy ahogy működik, de nyilván vonzalom nélkül nem olyan jó, nem akarom átverni, én reménykedem abban hogy később megjön a vonzalom mert viszont egyre jobban érzem magam vele egyre jobban szimpatikusabb ahogy így együtt töltjük az időt, egyre jobban köződök hozzá, tényleg 3 hónapja vagyok vele, lehet ebből vonzalom vagy szerelem és szerelemből vonzalom, hogy van ez?
2023. nov. 4. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Tartsd csak talonban és használd ki nyugodtan, élj vissza az érzéseivel, amíg nem jön egy jobb. Akkor majd odadobod neki, hogy bocs, de ennyi volt. :)
2023. nov. 4. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Folyamatosan ezzel szívok a társkeresésben. Lehet a másik akármilyen jó kívül-belül, ha nincs kémia, akkor megette a fene. Persze lehet így is szexelni, főleg nekünk, nőknek könnyebb kivitelezni, de az nem lesz olyan... És oké, most még, hogy csak 3 hónapról van szó, bírod (én ennyit sem mondjuk), de gondolj bele, mi lesz 1 év múlva, 3, 5 és így tovább.

Ezért utálom, amikor olyan könnyen odavágják az ember lányának, hogy férfi annyi van, mint a szemét, jut minden ujjadra, keress másikat. Aha, mert ez így megy... Amikor a legtöbbel ez lesz.

2023. nov. 4. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, amit most érzel, az csak enyhülni fog. Hamarosan már a gondolata is taszítani fog, hogy lefeküdj vele. El kellett volna utasítani már az elején.
2023. nov. 4. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem, ha 3 hónap alatt nem alakult ki, már nem is fog. Valószínűleg érzelmileg fogsz még közelebb kerülni hozzá, ha vele maradsz és megszeretnéd, kötődnél hozzá, de ebből sosem lesz részedről szenvedélyes, lángoló szerelem. Ha neked ez az érzés kell, akkor ne maradj vele, ő se azt érdemli, hogy csak beérd vele. De ha neked ez nem annyira fontos és tudod úgy nézni, hogy semelyik kapcsolat nem tökéletes és ennyi kompromisszumot tudsz hozni, mert így is boldog tudnál lenni vele, fontosabb neked az, amit viszont tud nyújtani, akkor lehet ez is egy jó kapcsolat. Nem mindenkinek ugyanaz a prioritás, van akinek ez elég, van akinek meg nem és pont ezért hosszú távon nem működne, mindig hiányérzete lenne. Neked kell tudnod, hogy neked ez elég-e vagy nem. Nem baj ha nem, teljesen érthető és nem vagy ettől rossz ember, de akkor mielőbb tisztázd ezt vele is, ne tartsd talonban, amíg nem jön valaki jobb.
2023. nov. 4. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Később se lesz kémia és szerelem. Szakítsd meg ezt a kapcsolatot.
2023. nov. 4. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Egy párkapcsolatnak nem kritériuma a szerelem, hiába elvárt dolog manapság.

Ha nincs meg, akkor is működhet jól egy párkapcsolat, csak az a kérdés hogy mennyire éri be valaki puszta szerelem nélküli vonzalommal és szeretettel

Ha beéri valaki akkor nincsen gond, ha nem akkor nem szabad kapcsolatba kezdeni

2023. nov. 4. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Eleve előbb a vonzalom van, amiatt leszek kíváncsi a másikra, azért akarom megismerni. Ha nincs, akkor nincs és kész, akkor nem kezdek bele vele kapcsolatba.

Egyszer én is voltam hasonló helyzetben, mint amit írsz. A csávó bevallotta, hogy szerelmes belém, én meg úgy voltam egy fene, nincs most senkim, vágjunk bele. De nem bírtam vele szexelni, csókolózásnál éreztem, hogy nem vonzódom és nem bírtam megtenni. Így ez itt abbamaradt.

2023. nov. 4. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elsőre nem érzed azt a berobbanó vonzalmat, akkor sajnos szerintem később sem fogod. A szex terén tudtok még csiszolódni a másikhoz, de a vonzalmat nem lehet csak úgy erőszakkal vagy idővel előidézni. Annak már a legelején ott kell lennie köztetek, hogy működjön. 26N
2023. nov. 4. 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes különbséget tenni szerelem és vonzalom között. Utóbbi leginkább szexuális aminek léte elengedhetetlen, előbbi a romantikus ami opcionális, nem feltétel
2023. nov. 4. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!