Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek bejönnek a kövérebb férfiak?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és macis/kövér vagyok. Nem arra irányul a kérdés, hogy ha lefogynék mennyivel jobb esélyeim lennének, úgyhogy az ilyen kommenteket kérlek mellőzük.

Azt szeretném tudni, hogy vannak-e olyan fiatalabb lányok, akiknek a kövérebb férfiak jönnek be, és ha igen, akkor milyen határok között?

2023. ápr. 13. 09:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
10%
Kövér nem kell senkinek max másik kövér lánynak
2023. ápr. 13. 09:48
 2/22 anonim ***** válasza:
45%
Bejönnek neked a kövér nők? Miért nem?
2023. ápr. 13. 09:49
 3/22 anonim ***** válasza:
67%
#1, ti amúgy milyen lyukból másztok elő állandóan?:D Csak, hogy tudjam, melyiket kell berobbantani:D
2023. ápr. 13. 09:51
 4/22 anonim ***** válasza:
96%

Nekem tetszett már kövér srác (2 is), meg vékony is. Nem voltak extrém túlsúlyosak, de túlsúlyosak voltak. Ez 15-18 éves korom közt történt.

Vékony vagyok, nem ronda.

Van párom, ne írj.

2023. ápr. 13. 10:10
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit takar a macis/kövér? Hány centis hány kg vagy?
2023. ápr. 13. 10:12
 6/22 anonim ***** válasza:
27%
Komolyan kérdem, nem zavarna, hogy a gusztustalan tested másnak mutogasd?
2023. ápr. 13. 10:35
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Csak kövér nőknél szabad probalkoznod. Kövér a kövérrel ! Ez a szabály
2023. ápr. 13. 10:43
 8/22 anonim ***** válasza:
33%

6-os vagyok, nő, én is voltam kövér, és pont azért kérdem, mert nekem viccként sem merült fel az agyamban, hogy kövérként levetkőzzek más előtt.

Érdekel, honnan van az embereknek ennyi önbizalmuk, mert baromi sok kövér ember elvárja, hogy szexinek találják. Ez már az. Ez már nem az, hogy létezem, és tarts embernek, ez létezem, és tarts vonzónak.

2023. ápr. 13. 10:47
 9/22 anonim ***** válasza:
94%

33 vagyok, de az ízlésem nem változott, mindig is a nagyobb darab pasik tetszettek. Nem baj az sem, ha "csak" átlagos alkat, de legyen rajta mit fogni. Ne legyen túl kövér sem, szóval átlagban olyan 90-130 közötti pasik.

Ráadásul nézz körül az utcán, én azért sok párt látok, ahol nagyobb pasi, akár vékony nővel van. Az ízlés nem testalkat függő (bár, ha számít, én sem vagyok vékony). A nagybátyám pl. testes ember, mégis volt pici, nagyon vékony barátnője, volt molett is, volt nagyon kövér.

Nem szabad ebből kiindulna, sokan imádják a macis pasikat, vékony és duci nők is.

2023. ápr. 13. 10:49
 10/22 anonim ***** válasza:
71%
8-ashoz csatlakozok. Én férfi vagyok, egyszer még kövéren együtt voltam egy szintén kövér nővel. Egyikőnk sem tartotta vonzónak a másikat. Nem bírt együttlét közben a szemembe nézni és nagyon kínos volt az egész. Nekem annyira szarul esett, hogy nem tartott vonzónak, hogy ez egy elég erős motiváció volt, hogy elkezdjek dolgozni magamon. Nyilván nem ez volt az egyetlen, de elég szar érzés tud lenni az a gondolat / érzés, hogy a másik fél akár szabályosan undorodhat tőlem.
2023. ápr. 13. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!