Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párválasztási korban lévő minimális férfitöbblet okoz valamilyen gondot a férfiak számára nehézséget a társkeresésben vagy ez csak egy incel hiszti ugyanis ha hirtelen nőtöbblet lenne akkor sem változnának a nők igényei inkább egyedül maradnának?
"RItka idióta vagy.
Azért nincs nőtök, mert ti vagytok a problémásak.
Átlagos férfiak tömkelegei élnek kapcsolatban."
Tudom, többek között én is
Ettöl függetlenül amit írtam úgy van. Mint mindig
"És a legdurvább hogy van lehetőség ennek egészséges befolyásolasára is, csak nincs meg a társadalmi/politikai akarat rá."
AZ egyetlen ösztönző tényező az lenne, ha a gyereket vállaló anyák maximális anyagi biztonságban éreznék magukat, akár egyedülállóként szültek, akár egy válás után, és ha a munkahelyek is támogatnák a kisgyermekes anyukákat. Értsd, el tudjon menni a gyerekért az oviba, ne rúgják ki, ha már megint beteg a gyerek.
SOkkal több nő szülne, ha nem bizonytalanságpt érezne a jövőre nézve.
És nem, ennek semmi köze ahhoz, hogy incikéknek nőt kell adni, hogy felcsinálja őket. Nem ezért van kevés gyerek, mert ti nem dugtok.
" Több nő -> több potenciális szülődonor -> több születendő gyerek"
Ja, csak attól nem fog többet szülni egy nő, vagyis az arányok maradnak. Semmit nem old meg. És attól nektek még ugyanúgy nem lesz nőtök.
"Ja, csak attól nem fog többet szülni egy nő, vagyis az arányok maradnak. Semmit nem old meg. És attól nektek még ugyanúgy nem lesz nőtök."
Nem mondtam hogy megoldja a problémát. De teljesen tiszta hogy enyhíti azt. A problémát megoldani nyilván nem fogja, de a hatása attól még közel sem elhanyagolható.
Nekem meg hogy nem lesz nőm mit számít, van már egy, minek vesződjek még többel?
Egyre kevesebb gyerek születik mivel eugenetikai program van életben. Tehát csupán az (elvileg) legjobb genetikájú emberek szaporodása van ösztönözve. Ezt pedig agyprogramozással érték el, a Tiktok, Insta, Meta, Tinder és hasonló pokolból jött förmedvények nap mint nap nyomják a képünkbe, hogy hogyan is kellene kinéznie mindenkinek, ahhoz, hogy érjen valamit. Ez annyira átprogramozta a nők agyát, hogy tényleg nagyon kevés férfi van akivel beérik és akit választanak (mert kizárólag a nő választ, nem a férfi, a férfi max próbálkozhat) a többi meg inkább nem szül, nem akar senkit.
Ez természetesen hibás és gonosz, mert a gyermekáldásban semmi rossz nincs, sem a családban, ez minden embernek járna.
Csakhát most az az érdek, hogy népességet csökkentsünk meg összekeverjük jól őket, hogy ne legyen indentitásuk, vallásuk, nemük stb, tehát semmijük ne legyen amihez ragaszkodnak mert akkor nagyon könnyen manipulálni lehet őket meg majd szabályozni a lakosság számát eugenikai és más eszközökkel.
"Ez annyira átprogramozta a nők agyát, hogy tényleg nagyon kevés férfi van akivel beérik és akit választanak"
Ez természetesen nem igaz, maximum annyiban, mint amennyire a férfiakra is. Vagy tényleg azt akarod elhitetni, hogy a social media kizárólag a nőkre van hatással, a férfiakra egyáltalán nem? Jó vicc volt. :D
A külső pedig mindig is fontos tényező volt és mindig is az lesz, de elég kisétálni az utcára és megnézni, hogy mennyi átlagos és átlag alatti férfi él kapcsolatban. Egyszerűen nem igaz, hogy csak nagyon kevés férfi felel meg a nőknek, máskülönben nem lennének átlagos/ronda férfiak milliói kapcsolatban.
"mert kizárólag a nő választ"
Ez sem igaz. Általában a férfiak szoktak kezdeményezni, ami nem jelent többet, mint hogy ők VÁLASZTJÁK ki, hogy kinél fognak próbálkozni. Plusz a férfi is bármikor visszautasíthatja a nőt, aki őt választotta.
"a többi meg inkább nem szül, nem akar senkit."
Lehet újat mondok, de nagyon sokan egyáltalán nem is akarnak szülni. Bizony kapcsolatban/házasságban sem. Mint ahogy sok férfi is nyíltan vállalja, h nem kell neki gyerek. Nehogy azt hidd, hogy mindenkinek álmai netovábbja a gyerekvállalás, mert nem az.
"mert a gyermekáldásban semmi rossz nincs"
Szerinted. Szerintem és sok más ember szerint meg rengeteg van, nem véletlen nem akarnak.
28
A féfiatlanság oka az alacsony tesztoszteron szint. Akinek magasabb a tesztoszteron szintje az férfiasabb, magabiztosabb, “tökösebb”, hangsúlyosabbak a másodlagos nemi jegyek mint szőrzet, állkapocs, szem, kéz, láb, váll, mellkas, hang stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!