Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Többet akar a kolléganőm vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet akar a kolléganőm vagy csak tesztel?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm akivel egész jóban vagyunk sokat beszélgetünk nagyon sokat nevetünk, tényleg jól megvagyunk, pár nappal ezelőtt elég mély dekoltázst vett fel amit állandóan birizgált, lehajolt, hogy be lehessen látni, nyilván én az ilyeneket nem veszem fel és abszolút nem néztem oda
2023. nov. 4. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy munka után készült valahova, vagy téged AKAR! Véletlenül érintsd meg a kezét valamilyen indokkal, ha elhúzza, akkor ez, ha nem, akkor az. Hajrá, találd fel magad!
2023. nov. 4. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz amiket irtal, akkor valoszinu, hogy bejossz neki, hasonloan mutatnam en is a vonzalmam.28/N
2023. nov. 4. 12:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet csak véletlen is, pont ez akadt a kezébe, mikor öltözött. Vagy esetleg nem tudja, hogy ha lehajol ki látszik.

Én pl ha valaki tetszik nem nagyon merek ilyen villantós cuccokat felvenni, mert ilyenkor nem akarom, hogy azt higyje olyan vagyok vagy hogy azt akarom.. sőt néha azt se akarom, hogy azt higyje bármit is akarok tőle.. ezért inkább direkt szerényebben öltözök, a kevesebb több elve alapján, plusz ebből a férfi szándéka is jobban kiderül, hogy úgy is felfigyel e rám, ha nem rakom ki mindenem.

Ha viszont pont olyan célja van a nőnek, lehet direkt így öltözik neked és pont nem érdekli milyennek fogod gondolni. Meg persze lehet simán ilyen a stílusa.

2023. nov. 4. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!