Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 78 éves kunhegyesi polgármes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 78 éves kunhegyesi polgármester a bizonyítéka annak, hogy egy férfi az minden életkorában vonzó, és mindig kapós lehet az áhított fiatal csajoknál is?

Figyelt kérdés

Sok nő trollkodik, hogy egy 30 éves férfi már öreg ahhoz hogy 18-25 éves barátnője legyen. Meg hogy idősebb férfiak csak Hollywood-ban jöhetnek össze náluk jóval fiatalabb nőkkel, és csak a nagyon kivételes sztárok mint Harrison Ford, George Clooney, Clint Eastwood meg még 1-2 férfi a világon vonzóak abban a korban már.

Nos történetesen Kunhegyes, egy alföldi kistelepülés polgármesterének 78 évesen lett 18 éves (szép) felesége. Ha szerintetek ez a férfi különösen jóképű, vagy úgy néz ki mint George Clooney, akkor nem tudom.. akkor vagy én vagyok vak, vagy akkor menjetek ti is és álljatok be a háremébe:

[link]

[link]

A státuszát tekintve pedig egyáltalán nem nagy szám. Egy alföldi falu polgármestere BÁRKI lehet manapság aki nem nagyon alkoholista csak egy kicsit, egy kicsit több a végzettsége mint 8 általános, egy átlagoska a kommunikációs képessége. Tudom jól, mert az ország szegényebb vidékein még ezeknek a kritériumoknak sem felel meg senki sok helyen, aki értelmes az elköltözött.

Tehát ezek szerint akkor szinte bárki el tudja érni ezt az anyagi státusz, ha leköltözik vidékre. Főleg ennyi éves korára.

Akkor kimondhatjuk, hogy ez egy cáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy egy férfi kora az egyáltalán nem számít társkeresésnél, egy férfi az minden életkorában lehet vonzó és ütőképes a 18 éves csajoknál is?

2023. nov. 1. 15:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
84%
Olyanról sokat tudok, hogy a 45 éves egyetemi tanáromért odavoltak a 20 éves egyetemi hallgató csajok és jópárat meg is húzott közülük. Na de egy 70+-osért, kell hozzá egy ízlés.
2023. nov. 2. 10:24
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

Meg azert van egy olyan faktor is ebben, hogy bosszantsak a libsiket az ilyen pszeudo-feudalis foldesur-koncepcioval.

39F incel

2023. nov. 2. 10:26
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező vagy troll, vagy orvosi eset .
2023. nov. 2. 13:01
 44/45 anonim ***** válasza:
80%

40 feletti férfiak már senkinek sem vonzóak, még a nyugdíjas néniknek sem.

Az meg hogy ez az öregember feleségül vett egy rühes putrist, inkább nem is mondok semmit.

2023. nov. 2. 16:21
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

,,40 feletti férfiak már senkinek sem vonzóak, még a nyugdíjas néniknek sem."

Azért ezt rágd meg újra, nekem minden 3. férfi ismerősöm 40 felett, mikor elvált, talált újra párt, feleséget. Én azért ezt jóval későbbre tenném, hogy nem vonzóak, de nyilván nem 70-78-ra, hanem attól jóval korábbra.

2023. nov. 2. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!