Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 78 éves kunhegyesi polgármester a bizonyítéka annak, hogy egy férfi az minden életkorában vonzó, és mindig kapós lehet az áhított fiatal csajoknál is?
Sok nő trollkodik, hogy egy 30 éves férfi már öreg ahhoz hogy 18-25 éves barátnője legyen. Meg hogy idősebb férfiak csak Hollywood-ban jöhetnek össze náluk jóval fiatalabb nőkkel, és csak a nagyon kivételes sztárok mint Harrison Ford, George Clooney, Clint Eastwood meg még 1-2 férfi a világon vonzóak abban a korban már.
Nos történetesen Kunhegyes, egy alföldi kistelepülés polgármesterének 78 évesen lett 18 éves (szép) felesége. Ha szerintetek ez a férfi különösen jóképű, vagy úgy néz ki mint George Clooney, akkor nem tudom.. akkor vagy én vagyok vak, vagy akkor menjetek ti is és álljatok be a háremébe:
A státuszát tekintve pedig egyáltalán nem nagy szám. Egy alföldi falu polgármestere BÁRKI lehet manapság aki nem nagyon alkoholista csak egy kicsit, egy kicsit több a végzettsége mint 8 általános, egy átlagoska a kommunikációs képessége. Tudom jól, mert az ország szegényebb vidékein még ezeknek a kritériumoknak sem felel meg senki sok helyen, aki értelmes az elköltözött.
Tehát ezek szerint akkor szinte bárki el tudja érni ezt az anyagi státusz, ha leköltözik vidékre. Főleg ennyi éves korára.
Akkor kimondhatjuk, hogy ez egy cáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy egy férfi kora az egyáltalán nem számít társkeresésnél, egy férfi az minden életkorában lehet vonzó és ütőképes a 18 éves csajoknál is?
Bocs, nem néztem utána a településnek, azt hittem, valami apró falu. Ettől függetlenül minél kisebb településre mész, annál valószínűbbek lesznek az érdekkapcsolatok.
Egy 18 éves lány aki nem bűn ronda, néz ki valahogy, az a mai világban ha felregisztrál társkeresőre napi szinten több száz ajánlatot kap Budai elit fiatal orvos-mérnök jóképű ficsúroktól is. Mégsem őket választotta férfiújának hanem a 78 éves mezei polgit, nyilván valóan mert hozzá vonzódott a legjobban mint férfihez.
Ha ez nem bizonyíték arra, hogy egy férfi bármelyik életkorában lehet vonzó, akkor nem tudom mi.
Vannak idős polgármester asszonyok is vidéken. Miért nincs köztük egy sem aki 18 éves érettségiző fiúkkal házasodnak?
A majd 80 éves papa egy aberrált, gusztustalan vén trotty, lány pedig mentálisan nem ép, jól igazolja ezt az is, hogy kemény 14 évesen már szült meg maga a tény, hogy hozzáment egy nagyapja korú papához. Gondolom valami putriban élt mélyszegénységben, azoknak már egy polgármester is nagy ember.
Példálózhatsz itt és próbálhatod nyugtatni magad, hogy de mi van, ha vonzódott hozzá.. Elmondjam mi van? Nincs semmi, mert attól hogy van néhány nem ép elméjű, aki 60 évvel idősebb, szintén nem ép elméjű bácsikra gerjed még nem ez lesz általános és a nők többsége ugyanúgy le fogja koptatni őket, sőt! Sokan még azokat is, akik "csak" 20-30 évvel idősebbek.
Őszintén nem értem mit akarsz egy db példával ennyire foggal-körömmel bizonygatni, de egyre szánalmasabb. Ugyanilyen alapon a nők is lehetnek nagyon vonzóak fiatal fiúk/férfiak szemében, arra is van példa.
#25 nagyon el vagy tévedve. Egy 18 éves (egyszerű kinézetű mint ez esetben) vidéki lány egy négyéves gyerekkel baromira nem kapós a legjobb pasik között, főleg nevetséges hogy bp-i szuperpasikkal példálózól. Soha nem venné magához egy szupermegagigacsed ahogy itt nevezitek, jelentsen ez bármit.
Ez a vén majom szuperfogás egy ilyen lecsúszott kiscsajnak, főleg mert nemsokára örökölni fog.
Azért nincs, mert a legtöbb nő magánál idősebb pasit képzel el maga mellé. Illetve pontosabb úgy fogalmazni: jóval kisebb a valószínűsége, hogy idősebb nő van együtt jóval fiatalabb pasival, de ettől függetlenül ilyen példák is vannak. Tény és való, hogy léteznek olyan nők is, akik maguknál jóval idősebb társat keresnek maguknak, itt is előfordulnak ilyen női kérdezők, ma vagy tegnap(?) is volt egy ilyen kérdés, hogy hogy fordulhat elő, hogy egy 40-es fószer nem akar semmit egy 25 éves lánytól.
Viszont azt nem értem, egyesek mit lovagolnak ennyit ezen a témán. Ahogy azokat a kérdéseket sem értem, hogy számos kevésbé vonzó férfi miért kiált igazságtalanságot, hogy a vékony, csinos nők magukhoz hasonló párt képzelnek el maguk mellé, mégis mi ebben az igazságtalan. Nem értem, miért nem szólal meg ilyenkor a fejükben a "kettős mérce riadó".
Kérdező te láthatóan valami féle álomvilágban élsz. Igen, a budai elit tanult, jóképű férfiainak álmai netovábbja egy jó eséllyel c típusú, vidéki 18 éves lányanya, akinek van már egy 4 éves gyereke. Jó vicc volt.
Attól, mert EGYETLEN EGY (vagy legjobb esetben is néhány) mentálisan sérült kislány rágerjedt az aberrált polgira véletlenül sem jelenti, hogy az összes férfi vonzó idős korában és az összes 80 éves papáért odavannak a nők. Neked tényleg problémát okoz ennek az egyszerű ténynek a felfogása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!