Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 78 éves kunhegyesi polgármester a bizonyítéka annak, hogy egy férfi az minden életkorában vonzó, és mindig kapós lehet az áhított fiatal csajoknál is?
Sok nő trollkodik, hogy egy 30 éves férfi már öreg ahhoz hogy 18-25 éves barátnője legyen. Meg hogy idősebb férfiak csak Hollywood-ban jöhetnek össze náluk jóval fiatalabb nőkkel, és csak a nagyon kivételes sztárok mint Harrison Ford, George Clooney, Clint Eastwood meg még 1-2 férfi a világon vonzóak abban a korban már.
Nos történetesen Kunhegyes, egy alföldi kistelepülés polgármesterének 78 évesen lett 18 éves (szép) felesége. Ha szerintetek ez a férfi különösen jóképű, vagy úgy néz ki mint George Clooney, akkor nem tudom.. akkor vagy én vagyok vak, vagy akkor menjetek ti is és álljatok be a háremébe:
A státuszát tekintve pedig egyáltalán nem nagy szám. Egy alföldi falu polgármestere BÁRKI lehet manapság aki nem nagyon alkoholista csak egy kicsit, egy kicsit több a végzettsége mint 8 általános, egy átlagoska a kommunikációs képessége. Tudom jól, mert az ország szegényebb vidékein még ezeknek a kritériumoknak sem felel meg senki sok helyen, aki értelmes az elköltözött.
Tehát ezek szerint akkor szinte bárki el tudja érni ezt az anyagi státusz, ha leköltözik vidékre. Főleg ennyi éves korára.
Akkor kimondhatjuk, hogy ez egy cáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy egy férfi kora az egyáltalán nem számít társkeresésnél, egy férfi az minden életkorában lehet vonzó és ütőképes a 18 éves csajoknál is?
Tehát ideraktál ügyesen EGY, az az egyetlen egy meglehetősen kirívó és ritka példát egy nyilvánvalóan sérült csajról (18 évesen már 4 éves gyereke van.. gondolom c típus) és egy még betegebb dédpapiról és ebből sikerült azt a konzekvenciát levonni, hogy úgy általánosságban egyáltalán nem számít a kor ismerkedéskor? 🤦🏻♀️
Téged sem az eszedért szeretnek.
Te komolyan képes vagy nagy büszkén egy ilyen undorító szarral példálozni, aki elvette a kb dédunokáját?? Ez az “ember” beteg, aki kihasznál egy nyilvánvalóan mentálisan sérült kislányt. Gratulálok, hogy számodra ez az etalon. 🤮
Arról nem beszélve, amit az egyes is írt: ez egyetlen egy darab példa, normális emberek döntő többségének továbbra is igen is fontos tényező a kor, bármennyire szeretnéd nyugtatni magad azzal, hogy majd vén trotty létedre is a te szottyadt, kókadt pöcsödet akarják a kislányok…
"Sok nő trollkodik, hogy egy 30 éves férfi már öreg ahhoz hogy 18-25 éves barátnője legyen. "
Nem trollkodom. 25 alatt vagyk, nem kell harminc feletti pasi.
Egy példa meg nem általános. Mindenre és az ellenkezőjére is lehetr példát taláni.
De semmi baj. Van remény. Ha 20-40 évesen nem kelletek a 20-40 közötti nőnknek, akkor majd 80 körül 20 alattiak fognak ostromolni benneteket. Hajrá! :D
2
Kodály, Szentgyörgyi, Lehár
+ ismerettségi körben néhány eset, ahol a nő is diplomás.
Pl. volt kolléga full ősz 60 felett gyönyörű huszonéves nőnek csinált gyereket azután el is vette. Nem tudom mi volt benne vonzó. Középvezető volt. Bejött a szobába, bármit mondott elolvadtak tőle a nők röhögcséltek. Bármelyik nő bármikor odaadta volna magát neki. Más férfi pl. a cégtulajdonos aki 20 évvel fiatalabb, jóképű csiliárdos volt és más magasabb rangú vezetők nem váltottak ki látható bugyi nedvesedést.
Engem aztán hiába akarsz győzködni itt a néhány db kivételeddel 7-es, mert ha fejre álltok is az emberek döntő többségében a saját korosztályukban ismerkednek és alkotnak párt! Ez tény, kár vitatni. Milliószor több példát lehetne felhozni olyan párokra, akik hasonló korúak, mint ilyen beteg 60+ év korkülönbségre.
“Bármelyik nő bármikor odaadta volna magát neki.”
Álmodban lehet, de kétséges ne legyen afelől, hogy elenyésző azoknak a száma, akik 40 évvel idősebb papira vágynak. Bottal nem piszkálnék meg ennyivel idősebb pasit, ne viccelj már.
9
Egy szóval nem mondtam hogy általános, de szerény ismerettségi köröm alapján gyakorisága 50:1 körül lehet a jelentős korkülönbségű kapcsolat. A kiskunhegyesi példa persze abszolúlt kirívó. Ilyet nem láttam és csak Kodályról tudok aki 70 fölött húsz év alatti nőt tett magáévá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!