Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet az hogy egy 40es férfi egy csinos fiatal lánytól aki nála jóval fiatalabb csak barátságot akar valamilyen ok miatt?
Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 15:04
11/15 anonim válasza:
Létezhet esetleg. De természetesen nem nagyon valószínű.
12/15 anonim válasza:
Én 39 vagyok és nem jönnek be nekem a 30 alatti nők. Na nem külsőre, hanem mert többségük gyerekes, még bulikázik 28 évesen is.
13/15 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy valóban csak barátságot akar.Az esetek többségében viszont pont nem ezt akarják.
14/15 anonim válasza:
11 vagyok. 12-essel annyiban egyetértek, ha a gondolkodásmódja még nagyon gyerekes, nagyon bulizós, az nekem sem jön be.Természetesen ebben a korosztályban is van komoly gondolkodású nő, és sajnos 40 körül is van gyerekes viselkedésű nő. De ez mindig egyén és esetfüggő.
15/15 anonim válasza:
Annak ellenére,hogy napi szinten felteszed ezt a kérdést,képzeld,van olyan,hogy valakinek pont nem vagy az esete!Döbbenetes,mi?!...😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!