Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fizetnek elő átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fizetnek elő átlagos sőt olykor csinos nők társkereső oldalakra?

Figyelt kérdés
Nekik is nehéz lehet a társkeresés vagy itt miért költenek erre pénzt? Nem egyszer láttam elég csinos nőknél hogy például VIP plusz tag párom.hu oldalon, de más oldalon is láttam hogy kiemeltek így nekik is könnyebb a társkeresés?
2023. okt. 30. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Egotuningnak jó.
2023. okt. 30. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
kamuk
2023. okt. 30. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Tegnap hallottam egy érdekes számot közvélemény kutatásról ebben a témában. 44% csak egotuningnak használja. 😀 komoly mi?
2023. okt. 30. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert ezek a felületek erre lettek kitalálva. Csinos nőket sem szólítanak le vadidegenek az utcán, hogy randiznának, és az iskolából kilépve az ismerkedési keretek mindkét nemnél jelentősen leszűkülnek. Aki a szűkebb környezetében nem talál magának párt, az kénytelen ezeken a platformokon ismerkedni.
2023. okt. 30. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Fizetos oldalon kevesebb smucig es kreten van. Egy jobb talalti lehetoseggel kecsegteto tarskereso meger par forintot nekik. Vegulis az eletuk egyik legnehezebb donteset kell meghozniuk utana.
2023. okt. 30. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
Kamu. Több olyan fizetős társkereső is vam, ahol úgynevezett chatmoderátorokkal beszélgetsz...... 😄
2023. okt. 30. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Megdöbbenve látom hogy az összes válaszadó szinte le lett pontozva. Miért? Igazságot írtak le azzal hogy a legtöbb nő csak az egójának a fényezésére és Instagram követő gyűjtésre használja? Sok ember igazságérzete meglett most sértve úgy látom.
2023. nov. 2. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
A chatmoderátor válaszom is le lett pontozva. Pedig van ilyen, nem is egy fizetős társkereső alkalmaz chatmoderátorokat: férfi társkeresőkkel kell chatelni, képet küldeni, stb. Csináltam ezt egy ideig....
2023. nov. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!