Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gondolt már arra, hogy társkereső oldalakra szinte csak azok a nők regisztrálnak, akiknek úgymond bejött az élet?
Mert szinte senkit nem látok, akinek láthatóan szarul alakult volna bármi az életben - szinte mindenkinek diplomája van, menő szakmája.
Illetve kép alapján is szinte mindenki elmenne modellnek.
Szóval ezeken az oldalakon minden nő elképesztően magabiztos, és gondolom az elvárások is az egekben vannak.
Pont olyan lányokkal találnék közös hangot, aki például kivülállók, akiknek néha küzdelem az élet, akik utálják a munkájukat, akik gondolkoztak már öngyilkosságon legalább egyszer, akik nem fejezték be az iskolát stb.
És akik mindezek ellenére képesek lennének ismerkedni és szeretnék jól érezni magukat valakivel.
Tudom, hülye kérdés - igazából nem is annak szánom.
Amúgy 35 vagyok, Bp-en élek, szeretek zenélni, sakkozni, kerékpározni, néha futni. Soha nem tudni. :P
Nem kamu profilok.
Szerintem meg valószínűbb, hogy sok ilyen embernek egyész egyszerűen csak nehezebben megy az ismerkedés.
4-es:
Igen, de ezt írom is, hogy a megfigyelésem az, hogy csak azok a nők regisztrálnak, akiknek bejött az élet.
8-as:
Úgy fogalmaztam több helyen is, hogy "szinte csak" - nem kételkedem, hogy vannak kivételek.
" akik gondolkoztak már öngyilkosságon legalább egyszer, akik nem fejezték be az iskolát stb."
SOk ilyen van, csak ezzel nem szoktak dicsekedni és főleg beleírni a bemutatkozásba. Ugye ezt te sem gondolod komolyan? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!