Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit ér az a nő, akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ér az a nő, akit nem hívnak randira, nem környékezik meg sohasem férfiak?

Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 10:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
67%
Értékes lehet attól még, hogy olyasmire nem kerül sor. De ha úgy érzed, hogy nem akkor kezdj el magaddal valamit, ami által magabiztosabb leszel.
2023. nov. 1. 10:43
 2/28 anonim ***** válasza:
81%
Nőként semmit. Ettől még pl. dolgozóként vagy barátként, hozzátartozóként lehet értékes persze, csak nyilván nem ezekkel a területekkel van problémája, mivel férfi-nő kapcsolati kontextusban merült fel a kérdés. Én is ilyen nő vagyok, mindig levegőnek néztek. Még most, 30 fölött is olyan hihetetlen tud lenni számomra, hogy más nőkkel bezzeg keresik a kontaktot, érdeklődnek irántuk, nyitottak rájuk, kezdeményeznek náluk, akarják őket, sokakat még el is jegyeznek, feleségül is vesznek, tehát hosszabb távra is kellenek. Felfoghatatlan, hogy ilyen van, mert annyira távoli, ismeretlen élmény ez nekem.
2023. nov. 1. 10:52
 3/28 anonim ***** válasza:
78%
Hát figyu... Én el tudom képzelni, hogy Teréz anya ért annyit, mint VV Szilikoncsöcs, de ez persze csak saját vélemény...
2023. nov. 1. 10:55
 4/28 anonim ***** válasza:
41%
Mit tesz az a nő azért, hogy ne vegyék észre a férfiak, és ne akarják megismerni?
2023. nov. 1. 11:00
 5/28 anonim ***** válasza:
14%
Nem létezik ilyen nő
2023. nov. 1. 11:09
 6/28 anonim ***** válasza:
14%

Egy ilyen nő értéktelen.

F, 39

2023. nov. 1. 11:34
 7/28 anonim ***** válasza:
#5 Mert a nőknél mindig sorban állnak a pasik, akkor is ha bűnrondák?
2023. nov. 1. 11:43
 8/28 anonim ***** válasza:
85%
7, szerinte és néhány itteni hozzászóló szerint biztosan. Nem tudom, mikor mozdulhattak ki utoljára home office-ból... Mondjuk szerintem soha, semmilyen korban nem volt ez így, de ma pláne nincs, mert mindenkinek a csini, finom kis pncik kellenek, már az átlagosra is húzzák a szájukat, illetve leátlagalattizzák. Akkor el lehet képzelni, hogy egy ténylegesen átlag alattival mi a helyzet...
2023. nov. 1. 11:50
 9/28 anonim ***** válasza:
50%
Sokmindent, mert ettől még tud szép-okos-művelt lenni. Más az érdeklődési köre mindenkinek, meg ma már nem feltétlen csak a pasi kezdeményezhet: a nő is megteheti ezt.
2023. nov. 1. 11:51
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tesz az a nő azért, hogy ne vegyék észre a férfiak, és ne akarják megismerni?"

Létezik, csak épp nem elég előnyös kinézettel.

Miért, mire gondoltál, nap mint nap minden erejével azon van, hogy levegőnek nézzék és elkerüljék?

2023. nov. 1. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!