Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az amit sok nőtől hallok hogy a mai férfiak 40
50 százalékának nincsen férfias kisugárzása, férfias
fellépése?
A hosszú haj miért nem férfias? Régen sok férfinak volt hosszabb haja.
A farmer meg nem kell hogy feszüljön, de ne is lógjon.
Izomzat legyen egy férfin, de én azt vettem észre, ha mogorva a kinézetem akkor az már inkább elriasztja a nőket.
2023. okt. 31. 13:33
Attól függ melyik férfi korosztályról beszélsz.
Mostani 40 év alatti férfiak fele anyuci kicsi fiacskája, aki nem akar felnőtt férfiként élni.
2023. okt. 31. 13:55
A férfiak elnőiesedtek, a nők meg elférfiasodtak.
2023. okt. 31. 14:01
11-es! Az igényes hosszú haj nem probléma, ha jól is áll. De a legtöbb pasi úgy gondolja, hogy hajat mosni csak a nőknek kell, ezért a 90%-uknak zsíros és ápolatlan. Felrakják fejtetőre copfba, de úgy csak b*zis és ugyanúgy látszik, hogy tiszta zsír.
A farmer ugyanez, nincs semmi baj a slim fittel, de amikor a csirke lábakhoz felvesznek egy 2 számmal kisebb farmert, amiből kint a bokájuk, az nagyon gáz. A rollert írták feljebb, na attól én is instant 'kiszáradok', annyira férfiatlan...
2023. okt. 31. 14:06
A nemi szerepek megborultak. A patriarchalis tarsadalomban a nok sokkal maszkulinabbak lettek, mert igy jobban tudnak ervenyesulni. Sokan szinglik is egyben, igy klasszikus ferfi feladatokat is megcsinalnak, a rajuk jellemzo alapossaggal. A ferfiak pedig elnoisedtek. A fullosan kiszolgalo anyukak futoszalagon nevelik a cipofuzojuket bekotni sem tudo sracokat, akik barmilyen erofeszitesre noi hisztivel reagalnak. A viselkedesmintajuk teljesen az anyjuke. Ezert van oriasi mismatch, mert a lanyok sokkal "tokosebbek" a mai sracoknal. Az iskolarendszer is a mintakovetes es szabalytartas miatt a nok jobban teljesitenek, tobb a pozitiv feedback, osszesegeben magasabban kepzettek lesznek, ami szinten nem kedvez a felnezes jelensegnek, plane most, hogy a klasszikus muveltseg egy kihaloban levo allatfaj. A mamahotel tovabbi fuggosegeket epit ki a felnotte valas utjaban, nehogy veletlenul az anyuci szeme fenye sajat labra alljon, mert tobbet vissza se fog nezni. Ez is a felreneveles egyik jele. A media pedig a magabiztossag helyett a bunkosagot kozvetiti, mert azt konnyebben dekodoljak a media fogyasztoi, sulyos onertekelesi zavarba kergetve az egyszerubb sracokat, mig a noknel lebontja a red flaget az agressziv, erzelemmentes egyedek iranyaba. Van ott erzo sziv, majd a vegen happy end. Hat a valosag nem ilyen. Szoval ja. Tenyleg azert viragzik a meleg mozgalom, mert ilyen szinten kiirjak magukat az evoluciobol egyesek, amit mar nem tudnak meghaladni. Vagy maradnak ebben a vegyes allapotban egyedul, vagy egymasra talalnak egy szinten feminim kistarsukkal. Epp ezert a sorkatonasag eltorlese is felvet tarsadalmi kerdeseket. Egy evig ferfiakkal osszezarva semmire nem mennenek a feminim mintaikkal, villamgyorsan eszrevennek es korrigalnak ezeket.
2023. okt. 31. 14:08
A 40 év alattiak férfiatlanok, a 40 felettiek csúnyák. Lehet választani, egyik jobb mint a másik.
2023. okt. 31. 14:22
Mentek ti a fenébe!
Az előző valamelyik kérdésnél meg azon ment a rinya hogy ne legyen szakállas a férfi mert nem tetszik, pedig az tényleg férfias...
2023. okt. 31. 15:21
#17 Itt valószínűleg inkább a belső tulajdonságokról beszélnek.
Amúgy meg az ilyen kérdések alatt úgyis csak a rinya megy lényegében a semmin.
2023. okt. 31. 15:41
Azért kíváncsi lennék, a válaszok hány százaléka az, amelyeket tényleg nők írtak. #7-es válasza például eléggé emlékeztet a "bezzeg én még voltam katona" elvált vén alkeszekre, akik irigyek a fiatal csávókra, mert velük állnak össze a hamvas fiatal csajok.
2023. okt. 31. 18:49
Kapcsolódó kérdések: