Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a cigiben a füst és a szag zavar, akkor az iqost végül is teljes mértékben tolerálnom kell?
Akivel ismerkedem, minden stimmel, csak egész nap tolja, és azt mondta, hogy naponta 2 ezret költ rá.
Egészségesbb, mint a cigi? Mivel nem büdös, akkor minden rendben van, és szívja nyugodtan, én pedig ne törődjek vele?
1. Semmit sem KELL tolerálnod. Maximálisan te döntöd el, hogy mi fér bele és mi nem.
2. Az iqos valóban kevésbé ártalmas, mint a cigi, de ahogy észrevettem, a dohányzók éppen ezért hajlamosak a cigi mennyiségének sokszorosát elszívni belőle. Na most mazekozd ki az eredményt...
3. Szerintem az iqos is büdös, mindegy ki mit mond.
Ja és ezt alkalmi dohányosként mondom.
Mintha magamról olvastam volna 😁 Velünk is pontosan ez volt a helyzet barátnőmmel, amikor megismerkedtünk. Azt írtam be anno a társkereső profilba, hogy nem dohányzom (merthogy normál cigiből tényleg vagy csak buliban szívtam, vagy akkoriban napi kb. 2-4 szál között). Azóta is felemlegeti heti szinten, hogy hazugsággal indítottam annak idején, mert dohányossal biztosan nem állt volna le. Bár az is igaz, hogy az első kb. fél-1 évben jóval kevésbé mondogatta a cigizést, mint az utóbbi fél évben (1,5 éve járunk). Az elmúlt hónapokban különösen nagy gócpont volt köztünk a cigizés.
Szóval nálam is pont úgy néz ki ez a dolog, mint a randipartnerednél: napi 1 doboz HEETS-et veszek (IQOS-ba való cigi, 1950 Ft/nap), egész nap tolom az IQOS-t én is, cigiből meg olyan 2-5 (idegesebb napokon 6-8) szálat szívok. Az IQOS-t tolerálja párom, de a cigiből rengeteg vitánk volt, az éjszakázásom mellett ez a másik fő feszültségpont köztünk a legelejétől kezdve. Éppen tegnap kötöttünk egy alkut, hogyha nem tiltaná teljes egészében a hagyományos cigarettát, hanem néha leenged elszívni egy szálat, akkor kb. fele-, vagy harmadannyi szálat fogok elszívni, ugyanis ilyen formában minden alkalmat kihasználtam a füstölésre, amikor épp nem nézett oda, vagy kora este bealudt, vagy amikor munkában voltunk, így valóban akár 2-3x is többet elszívtam egy nap. Az alkunknak hála, így most jelentősen lecsökkent az elszívott szálak száma hál'Istennek (kb. felére). A teljes tiltás tehát megnövelte az elszívott szálak számát.
Úgyhogy egyezségre jutottunk a tegnapi nappal, de 1,5 éven keresztül ment a marakodás, sértődés minden áldott nap. Az IQOS-t viszont szerencsére tolerálja 😇 Viszont ő előtte bizony voltak olyan randipartnereim nekem is, akik nem tolerálták az IQOS-t sem, de azért jóval több nő tolerálta, mint a hagyományos cigit. A legelső Tinderes randipartnerem szavait pl. sose felejtem el: tök jó hangulatú randi, sétálgatunk, dumálgatunk, egyszer csak elővettem a táskámból az IQOS-t. Erre ő: "Na, most hirtelen 6 helyet zuhantál vissza a szememben". Bár a randi így is eltartott vagy 4 óra hosszát, nem az IQOS miatt nem lett semmi a dologból (utólag persze hála az égnek, hogy nem lett, különben nem ismerném a mostani kedvesem).
*Kiegészítés: "Bár az is igaz, hogy az első kb. fél-1 évben jóval kevésbé mondogatta a cigizést, mint az utóbbi fél évben (1,5 éve járunk)."
Ez amiatt volt így, mert júniusban költöztünk össze közös lakásba (előtte mamahoteleztünk mindketten), azóta vagyok ugye mindig szem előtt, előtte csak hétvégente találkoztunk péntek estétől vasárnap estig.
Tök mindegy, hogy egészségesebb vagy sem, jogod van eldönteni, hogy valami zavar-e, vagy sem.
Egyébként meg: naponta 2 ezer forint az sok. Havonta 60 ezer megy el csak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!