Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi miért hazudja hogy saját márkája van, miközben nincs is???
Figyelt kérdés
Tervezett magának egy logót és rányomtatta magának pár pólóra, meg instagramon így megosztogatja, ráteszi fotóira, mintha neki tényleg volna saját márkája. Meg az edzőteremben abban edz a logózott pólóiban.
Ilyen sport, fitness instagramot meg youtubeot akar, dehát még semmit nem ért el, minek logóztatja, nem ismeri senki.
Ez a kamuzás annyira beteg.
2023. okt. 29. 20:06
2/8 anonim válasza:
Szerintem össze illetek, Ő azért, Te meg ezért a kategória választásért.
3/8 anonim válasza:
ebben mi a hazugság?
bárki csinálhat pólót saját logóval...
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg támogasd benne, te hihetetlen irányító éloskodő utasítgató fönokösködő!! Mit kell szegényt letámadni? Ha meg pár év múlva sikeres lenne, akkor meg nyaliznál neki h szerinted mennyire menő stb stb. Kétszínű!!!!!!!!!
5/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen ez miért fontos neked ?
Nem tudom egyébként hogy ez mire jó, vagy mit ér vele a pasas, de ha pl csinál magénak olyan ruhákat amire ráír valami jelzést most attól senkinek nem lesz rosszabb.
Maximum nem veszik figyelembe és megbukik.
Lásd pl 2RULE.
6/8 anonim válasza:
négyes vagyok
Utolsónak:ÍGY VAN! Végre valaki épelméjű is ezen az oldalon
7/8 anonim válasza:
Ha te festesz egy kepet amit nem masolsz az a tied..remelem erted.
8/8 anonim válasza:
Mondjuk nekem a leírásból úgy tűnik, hogy nincs szó semmiféle kamu márkáról, hanem csinált magának egy egyedi pólót. Ebben mégis mi a fene a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!